Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη: «Έφυγε η Γωγώ, δεν πιάνει χώρο η “χοντρή”»

Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη: «Έφυγε η Γωγώ, δεν πιάνει χώρο η "χοντρή"»

Έχοντας υπάρξει και η ίδια παχύσαρκη, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να κάνει μια σκληρή παρέμβαση για τον θάνατο της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία πέθανε μετά από επέμβαση στο στομάχι για να αδυνατίσει.

Όπως εξήγησε ο πατέρας της, ο οποίος είναι ιερέας, η Γωγώ ήταν παχύσαρκη και τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν. Η ίδια ήθελε πολύ να αδυνατίσει, να φορέσει το μαγιό της και να πάει στην παραλία για να μην ντρέπεται για το σώμα της.

Η παρέμβαση της Κατερίνας Ζαρίφη

Η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε θέση πάνω στο θέμα του bullying που δεχόταν η έφηβη, με αποτέλεσμα να προσφύγει στην τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Με αφορμή όλα αυτά, η Κατερίνα Ζαρίφη προχώρησε μέσω Instagram σε μια συγκινητική ανάρτηση, με την οποία αναφέρει:

“Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να “φοράει” τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο “η χοντρή” στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά”.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network