«Κορίτσια, τίποτα δεν χρωστάτε. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε»

«Κορίτσια, τίποτα δεν χρωστάτε. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μιας και τα τελευταία 24ωρα ο ηθοποιός έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση κρατείτε στις φυλακές της Τρίπολης, όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι αντιδράσεις για την απόφαση αυτή ήταν πολλές, μιας και σύσσωμη κοινή γνώμη της Ελλάδας, τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ένας από τους βασικούς υποστηρικτές των «θυμάτων» του ηθοποιού είναι και ο Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου της ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να δείξει τη συμπαράστασή του στις γυναίκες αυτές.

Ένας από τους βασικούς υποστηρικτές των «θυμάτων» του ηθοποιού είναι και ο Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου της ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να δείξει τη συμπαράστασή του στις γυναίκες αυτές.

«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δεν χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος» έγραψε.

«Κορίτσια, τίποτα δεν χρωστάτε. Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε»

Την ανάρτηση κοινοποίησε η μία από τις καταγγέλλουσες Λένα Δροσάκη αλλά και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network