Κορονοϊός- “Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά”: Το ευρηματικό σποτάκι της Περιφέρειας Κρήτης

Κορονοϊός- "Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά": Το ευρηματικό σποτάκι της Περιφέρειας Κρήτης

Το σποτάκι έχει πρωταγωνιστές δύο παιδιά που με χιούμορ προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν για τον κίνδυνο του κορονοϊού.

Με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο παιδιά και προωθούν τη χρήση μάσκας, η Περιφέρεια Κρήτης προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει αλλά και να στείλει με χιούμορ ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Το σποτ έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Δείχνει δύο παιδάκια τα οποία με τον διάλογό τους προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, να μην έρχονται σε επαφή με τους νέους.

“Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή” είναι το μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης, με το οποίο παρουσίασε το νέο spot στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτησή τους αναλυτικά:

Η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!

«Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή.

Με την αποφασιστικότητα της κοινωνίας, τη θέληση των συνανθρώπων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, με την επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων στις υγειονομικές ομάδες κερδίσαμε μεγάλες μάχες το τελευταίο διάστημα.

Η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας την ψυχική δύναμη δύο μικρών παιδιών, το φως από τα μάτια τους, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη. Είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί θα υψώσουμε ξανά το τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν».

Δείτε το απολαυστικό σποτ:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network