Μια μαία αποκάλυψε στο TikTok τις πιο απαράδεκτες ατάκες που της είπαν μπαμπάδες την ώρα που γεννούσαν οι γυναίκες τους

Μια μαία αποκάλυψε στο TikTok τις πιο απαράδεκτες ατάκες που της είπαν μπαμπάδες την ώρα που γεννούσαν οι γυναίκες τους

Η στιγμή του τοκετού είναι ίσως η πιο φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή για τη γυναίκα που πρέπει να υποδείξει μεγάλη σωματική και ψυχολογική αντοχή. Αν και στην Ελλάδα, ειδικά αν πρόκειται για καισαρική, οι μπαμπάδες δεν συνοδεύουν πάντα τις επίτοκους στην αίθουσα τοκετού, στην Αμερική είναι πολύ συνηθισμένο να βρίσκονται δίπλα τους για να τις στηρίξουν. Σύμφωνα με μια μαία, όμως, πολλοί θα προτιμούσαν να βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής αφού με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι δεν… αντέχουν τη διαδικασία!

Όπως αποκάλυψε η Joy σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται ως μαία έχει ακούσει μερικές από τις πιο απαράδεκτες ατάκες που θα μπορούσε να πει ένας μπαμπάς την ώρα που η σύντροφός του φέρνει στον κόσμο το παιδί τους. Στο βίντεο που έχουν δει πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι, οι μαία λέει “αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μου είπαν οι μπαμπάδες ενώ η γυναίκα τους γεννούσε”.

Όπως είπε, αμέσως μόλις γεννήθηκε το μωρό του, ένας μπαμπάς την ρώτησε εάν μπορούν να κάνουν τέστ πατρότητας. Κάποιος άλλος ενώ η γυναίκα του κοιλοπονούσε της είπε “μην της κάνετε επισκληρίδιο”. Ένας μπαμπάς ρώτησε εάν μπορεί να συνδέσει στο δωμάτιο του μαιευτηρίου την παιχνιδομηχανή του ενώ κάποιος άλλος έφυγε για να πάρει “φαγητό για μένα” χωρίς να ρωτήσει τη γυναίκα του αν θέλει κάτι. Μία από τις πιο συνηθισμένες ατάκες, μάλιστα, είναι το παράπονο των μπαμπάδων ότι η διαδικασία “παίρνει πολύ χρόνο”!

Δες το βίντεο

@romi_joy Like no my patient her choice sorry dad #laboranddelivery #labor #nurse #registerednurse #baby #babydaddy #nurse #laboranddeliverynurse #obgyn #medical ♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network