Ναόμι Οσάκα: Έγινε Barbie και εμπνέει γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Ναόμι Οσάκα: Έγινε Barbie και εμπνέει γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Η Mattel κυκλοφόρησε μια κούκλα Barbie της Ναόμι Οσάκα για να τιμήσει την 4 φορές πρωταθλήτρια του τένις στο Grand Slam στο πλαίσιο των Barbie role models, κούκλες πρότυπα δηλαδή, που αναπαριστούν επιδραστικές γυναίκες από όλο τον κόσμο.

«Εύχομαι να υπενθυμίζεται σε κάθε παιδί ότι μπορούν να γίνουν και να κάνουν τα πάντα» είπει η Οσάκα για τη συνεργασία της με την Mattel. Η κούκλα είναι σχεδιασμένη από τον Carlyle Nuera και δείχνει την τενίστρια να φοράει λευκό φόρεμα του τένις και παπούτσια Nike και να κρατά μια Yonex ρακέτα, ένα outfit εμπνευσμένο από την εμφάνιση της 23χρονης στο Australian Open.

Λίγο μετά την κυκλοφορία της η Barbie ξεπούλησε με την Οσάκα να αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τενίστριες στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως όχι μόνο για όσα έχει καταφέρει αγωνιστικά αλλά και για την συμμετοχή της στο κίνημα Black Lives Matter.

Πρόσφατα η πρωταθλήτρια μίλησε ανοιχτά για την ψυχική της υγεία εξηγώντας ότι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το French Open ζητώντας καλύτερη αντιμετώπιση στους αθλητές. Όπως είχε γράψει στα social media της «Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζω την κατάθλιψη από το US Open του 2018 και δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι είμαι εσωστρεφής και όποιος με έχει δει σε τουρνουά θα παρατηρήσει ότι συχνά φοράω ακουστικά που με βοηθούν με το άγχος μου. Μπορεί οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το τένις να μου έχουν φερθεί καλά- και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους δημοσιογράφους που πλήγωσα- δεν έχω φυσικότητα στο να μιλάω δημοσίως και νιώθω μεγάλο άγχος πριν μιλήσω στα media. Νιώθω υπερβολικά νευρική και το βρίσκω αγχωτικό να προσπαθώ πάντα να βρίσκω τις καλύτερες απαντήσεις».

Ναόμι Οσάκα: Έγινε Barbie και εμπνέει γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network