Ολυμπιακοί αγώνες: «Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό και στενοχωριέσαι;»

Ολυμπιακοί αγώνες: «Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό και στενοχωριέσαι;»

Λίγο μετά το τέλος του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στη δίκωπο που βρήκε τις Άννα Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου να καταλαμβάνουν την 5η θέση, η πρώτη αντιλαμβανόμενη την κακή ψυχολογία της συναθλήτρια της στάθηκε στο πλευρό της με συγκινητικό τρόπο.

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος της Μαρίας Κυρίδου με τη Χριστίνα Μπούρμπου μετά τον τελικό της δικώπου στην κωπηλασία, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την 20χρονη Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η -επίσης 20χρονη- Κυρίδου παρηγόρησε τη συναθλήτριά της, με τα λόγια της να καταγράφονται στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», είπε η Άννα προς την Χριστίνα λίγο πριν τα δύο κορίτσια κάνουν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network