Ουκρανία – Την ώρα της έκρηξης έπεσε πάνω από το μωρό της για να το προστατεύσει

Ουκρανία - Την ώρα της έκρηξης έπεσε πάνω από το μωρό της για να το προστατεύσει

Η27χρονη Olga είχε μόλις ξυπνήσει την περασμένη Κυριακή (20 Μαρτίου) για να ταΐσει το έξι εβδομάδων βρέφος της όταν έπεσε ο ρωσικός πύραυλος. Για καλή της τύχη είχε καλύψει το παιδί με την κουβέρτα του για να παραμένει ζεστό.

Όταν όμως αμέσως μετά την έκρηξη αντίκρισε αίματα πάνω στην κουβέρτα του, σοκαρίστηκε και άρχισε να ουρλάζει. Ωστόσο, επρόκειτο για το δικό της αίμα καθώς η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα γυαλιού. Την ώρα της έκρηξης έπεσε πάνω από το μωρό για να το προστατεύσει. Το ίδιο έκανε και ο σύζυγός της Dmytro.

Η Olga μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων του Okhmatdyt, όπου νοσηλεύεται και η ίδια. Το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά, υπέστη μόνο εκδορές. Η Olga όμως έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. «Αυτό που έσωσε τη ζωή του παιδιού είναι το γεγονός πως την έχω διαρκώς φασκιωμένη» δήλωσε η μητέρα.

«Δεν μας έχει απομείνει τίποτα άλλο, παρά να μείνουμε θετικοί και να πιστέψουμε ότι αυτό ήταν το χειρότερο που συνέβη στις ζωές μας» συμπλήρωσε ο σύζυγός της που ξύπνησε από τον ήχο των γυαλιών που έσπαγαν και τις φωνές της γυναίκας του.

Οι Ουκρανικές αρχές κάνουν λόγο για την απώλεια 60 πολιτών στο Κίεβο από τότε που ξεκίνησαν οι επιθέσεις των Ρώσων, στις 24 Φεβρουαρίου, με πολλούς πυραύλους να έχουν πλήξει κατοικίες απλών πολιτών.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network