Πατέρας Καρολάιν για συζυγοκτόνο: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο, αν το ήξερα»

Πατέρας Καρολάιν για συζυγοκτόνο: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο, αν το ήξερα»

Η οδύνη του μετατράπηκε σε οργή όταν οι αστυνομικοί πήραν από το μνημόσυνο στην Αλόννησο τον γαμπρο του με στοιχεία πως ήταν ο δολοφόνος της κόρης του, παραδέχεται ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

«Όταν αργότερα το ανακάλυψα, μετάνιωσα που δεν το ήξερα όταν ήταν ακόμα εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν πρόθυμος να αναλάβω τις συνέπειες» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξή του στη βρετανική Sun.

Όπως είπε, η σύζυγός του Σούζαν κι ο ίδιος έμαθαν για το θάνατο της Καρολάιν από γείτονές τους στην Αλόννησο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήχτηκε στο στήθος μου και να ξερίζωσε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» λέει.

Θεωρεί δε, πως υπάρχει «μία βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου για την εμπλοκή του συζυγοκτόνου σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

«Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» λέει, συμπληρώνοντας πως θα τον είχε εγκαταλείψει, αν είχε διαπιστώσει πως εμπλεκόταν.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει πως χθες, η Εισαγγελία ανηλίκων έδωσε την επιμέλεια της κόρης τού ζευγαριού στους γονείς της Καρολάιν.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network