Πρόταση εισαγγελέα | Να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου

Την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της εισηγήθηκε με πρόταση του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να παραπεμφθεί και να δικαστεί η «μητέρα» της 9χρονης Τζωρτζίνας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Προτείνει ακόμα και την παράταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης στις φυλακές Κορυδαλλού για ακόμα έξι μήνες.

Πλέον τον τελικό λόγο έχει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που θα μελετήσει την πρόταση και τη δικογραφία και θα αποφασίσει αν η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανάκριση που αφορά στους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Η τακτική ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου έχει ήδη λάβει την κατάθεση του παθολογοανατόμου Χρήστου Ευτυχιάδη, αλλά και των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη, Νίκου Καλόγρηα και Χριστίνας Τσάκωνα. Οι καταθέσεις μαρτύρων θα συνεχιστούν, ενώ η κατηγορουμένη αναμένεται να κληθεί σε απολογία και για αυτές τις πράξεις.

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network