Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από bullying – Συγκλονίζει η μητέρα του: “Τα χέρια του έτρεμαν”

Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από bullying - Συγκλονίζει η μητέρα του: "Τα χέρια του έτρεμαν"

Νέο πολύ σοβαρό περιστατικό bullying και εκβιασμού έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στον Γαλατά Τροιζηνίας. Ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες, σύμφωνα με καταγγελία, έκανε συστηματικά bullying και εκβίαζε 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

Μάλιστα, τον απειλούσαν ότι θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ο 13χρονος μαθητής πραγματικά υπέφερε και βίωνε την καταπίεση από τον Αύγουστο, ενώ η ίδια ενημερώθηκε μόλις πρόσφατα για όσα συνέβαιναν, όταν το παιδί αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Η μητέρα του παιδιού μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά όπου κατήγγειλε το γεγονός με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τους φερόμενους ως δράστες και να διεξάγουν προανάκριση.

Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά“, είπε η μητέρα του 13χρονου.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες.

Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησαν “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη“.

Η μητέρα κατάφερε να κάνει τον γιο της να ανοιχτεί και να τις αποκαλύψει το bulling το οποίο δεχόταν. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του.

Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία“, ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network