Μπισκότα με μπανάνα και βρώμη χωρίς ζάχαρη

Μπισκότα με μπανάνα και βρώμη

Αυτά τα μπισκότα με μπανάνα και βρώμη είναι σούπερ θρεπτικά, αφού τα υλικά τους προμηθεύουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Επιπλέον, δεν έχουν ζάχαρη και αποτελούν ένα ιδανικό σνακ για εσάς και τα παιδιά.

Δείτε την πανεύκολη συνταγή:

Υλικά

*Για 25 μπισκότα με μπανάνα και βρώμη

  • 3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
  • ½ φλ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 2 κ. σ. μέλι
  • 2 ½ φλ. βρώμη με cranberries
  • ½ φλ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • 1 κουτ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γκ. άρωμα βανίλιας
  • ¼ κουτ. γλ. κανέλα
  • ¼ κουτ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου. Καλύπτεις μια λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώνεις τις μπανάνες με ένα πιρούνι και τις ανακατεύεις με το βούτυρο αμυγδάλου, τη βανίλια και το μέλι. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύεις τη βρόμη, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι.
  • Προσθέτεις το περιεχόμενο αυτού του μπολ στο άλλο με τη μπανάνα και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος, προσθέτεις τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Με ένα κουτάλι, ρίχνεις πάνω στη λαδόκολλα μικρά μπαλάκια (μεγέθους καρυδιού) από τη ζύμη, αρκετά μακριά το ένα από το άλλο.
  • Ψήνεις τα μπισκότα για 12-14 λεπτά (μέχρι να σκουρύνουν λίγο στις άκρες).
  • Αφήνεις να κρυώσουν πάνω σε σχάρα και τα φυλάς σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.

Δες περισσότερες συνταγές στο shape.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network