Η Ευρωκλινική Παίδων εγκαινιάζει τη Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) για τους μικρούς ασθενείς

Ευρωκλινική Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει στους μικρούς ασθενείς εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) με Διευθυντή τον κο Ιωάννη Παπαδάτο, τέως Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Νοσοκομείο « Π. & Α. Κυριακού».

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων είναι αφιερωμένη στην εξειδικευμένη και πλήρη υποστήριξη των μικρών ασθενών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή καθώς και αυτών που αναρρώνουν από μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις (ορθοπαιδικές, ΩΡΛ, παιδοχειρουργικές, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ.). Το σοβαρό άσθμα, η οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, τα καρδιολογικά προβλήματα, η καρδιακή ανακοπή, το διαβητικό κώμα, οι επιληπτικές κρίσεις, είναι μερικές μόνο από τις ασθένειες που αντιμετωπίζονται στη Μονάδα.

Η Ευρωκλινική Παίδων εγκαινιάζει τη Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) για τους μικρούς ασθενείς

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (αναπνευστήρες, μηχανήματα υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας, monitors κ.λπ.) και είναι στελεχωμένη από μία ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, νοσηλευτών και ειδικών συμβούλων απ’ όλο το φάσμα της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής, έτοιμη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ακόμα και το πιο απαιτητικό περιστατικό.

Η Ευρωκλινική Παίδων εγκαινιάζει τη Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) για τους μικρούς ασθενείς

Ο κος Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων δήλωσε:

«Ο συντονισμός της περίθαλψης από το εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό της ΜΕΘ, σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα των επιμέρους ειδικοτήτων και του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζουν στο μικρό ασθενή τη βέλτιστη επικαιροποιημένη φροντίδα, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και υποστηρικτικό για την οικογένεια».

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ:

Η Ευρωκλινική Παίδων , η μόνη παιδιατρική κλινική πιστοποιημένη Πανευρωπαϊκά ως «φιλική προς τους ασθενείς» (Patients Friendly Hospital), είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 400.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί ή έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως ενδεικτικά είναι το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.α.

Επιπλέον τα πιστοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης που εφαρμόζονται είναι τα : ΕΝ ISO 9001:2015, ΕΝ 15224:2012 και ΕΝ ISO 22000: 2005.

Η Ευρωκλινική Παίδων εγκαινιάζει τη Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) για τους μικρούς ασθενείς

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network