Η Nestlé Ελλάς στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά | Σημαντική δωρεά 6 ΜΕΘ στο «Αγία Σοφία»

Nestlé Ελλάς

Σε μια περίοδο που οι ανάγκες στη δημόσια υγεία γίνονται ολοένα και πιο επιτακτικές, η Nestlé Ελλάς επιλέγει να συνδράμει στην κάλυψή τους με τρόπο έμπρακτο και ωφέλιμο για όλους και κυρίως για τα παιδιά. Η Nestlé Ελλάς προχωράει σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Πιο συγκεκριμένα, με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά:

«Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

Η Nestlé Ελλάς στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά | Σημαντική δωρεά 6 ΜΕΘ στο «Αγία Σοφία»

Η Nestlé, μετρά περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα καθώς τα πρώτα της προϊόντα κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα. H σχέση της με τα παιδιά ξεκινά ωστόσο το 1867 όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη που έβαλε τελικά τα θεμέλια για τη δημιουργία της εταιρείας. Σήμερα, η Nestle Ελλάς στηρίζει ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, τα παιδιά, με τη δωρεά στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Η Nestlé Ελλάς στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά | Σημαντική δωρεά 6 ΜΕΘ στο «Αγία Σοφία»

Sponsored by Nestlé

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network