Νanny-επάγγελμα καριέρας; H paramana προσφέρει δωρεάν συνδρομές σε όλες τις παιδαγωγούς που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα!

αναζήτηση babysitter

«Δεν μπορούμε να βρούμε babysitter για τα παιδιά μας!» Αυτό ακούμε όλο και πιο συχνά στην Paramana, από γονείς που δυσκολεύονται, όχι να επιλέξουν την κατάλληλη νταντά για τα παιδιά τους, αλλά δεν βρίσκουν καν μία κοπέλα διαθέσιμη για να συνεργαστούν.

Για πολλά χρόνια το επάγγελμα της babysitter δεν είχε την αναγνώριση που του άξιζε. Για την ακρίβεια, δεν είχε καν συγκεκριμένη ονομασία και συνήθως θεωρούνταν πολυτέλεια ή μια αδιανόητη επιλογή, καθώς «είναι δυνατόν να αφήσεις τα παιδιά σου με ξένους;». Οι ανάγκες των γονέων περιοριζόντουσαν σε άτομο για φύλαξη, που συνήθως ήταν οι παππούδες και σε έκτακτες περιπτώσεις, κάποιο άτομο του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η μητέρα βγήκε στην αγορά εργασίας, οι παππούδες είτε εργάζονται και οι ίδιοι ακόμα είτε θέλουν να χαίρονται τα εγγόνια τους από επιλογή και όχι από ανάγκη, οι απαιτήσεις των γονέων έχουν ξεφύγει αρκετά από την απλή φύλαξη και οι επιλογές των babysitters με περγαμηνές έχουν πολλαπλασιαστεί. Αλλά αυτό που κυρίως συνέβη, είναι η απενεχοποίηση όλων και η παραδοχή ότι ο καλύτερος γονέας και η καλύτερη γιαγιά…δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Και ότι οι συγκρίσεις δε μπορούν ποτέ να σταθούν δίκαιες στις δυναμικές των οικογενειών.

Πλέον χρησιμοποιούμε με άνεση τους όρους babysitter, nanny, travel nanny, βρεφονηπιοκόμος, παιδαγωγός, νηπιαγωγός, δασκάλα γνωρίζοντας ακριβώς τί λέμε και τί σημαίνει η κάθε ειδικότητα. Οι γονείς βάζουν σε λέξεις σωστά τις απαιτήσεις τους, οι επαγγελματίες ξέρουν τί θέλουν και πώς να το διεκδικήσουν, οι μισθοί έχουν σημαντικά καλυτερεύσει και οι συνθήκες εργασίες έχουν βελτιωθεί ουσιαστικά.

Σε όλη αυτή την εξέλιξη η τεχνολογία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Paramana ως η πρώτη Ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας γονέων και επαγγελματιών, παρακολουθώντας με προσοχή τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των γονέων, αλλά ταυτόχρονα πιστεύοντας και στηρίζοντας τους επαγγελματίες, εξελίσσεται και προσαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες. Για το λόγο αυτό δημιούργησε την καινοτόμα πλατφόρμα εκπαίδευσης Paramana Academy, μέσω της οποίας οι επαγγελματίες babysitters και παιδαγωγοί, γίνονται μέλη μιας ενεργής κοινότητας μεντόρων και επαγγελματιών με στόχο να αναπτύξουν περισσότερο τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους. Αυτή την περίοδο η www.paramana.eu προσφέρει δωρεάν συνδρομές σε όλες τις babysitters και είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες της!

Κάντε εγγραφή σήμερα μπείτε στην κοινότητα της Paramana. Η καινούρια σας οικογένεια είναι μόλις ένα κλικ μακριά.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network