Παναγιώτης – Ραφαήλ: Νέα περιπέτεια για την υγεία του – Το μήνυμα της οικογένειας

Παναγιώτης - Ραφαήλ

Νέα περιπέτεια για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και τους γονείς του οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στη Βοστόνη.

Πριν από 10 ημέρες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η οποία στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο, όπως ενημέρωσαν οι γονείς του μέσω Facebook, δυστυχώς ο Παναγιώτης-Ραφαήλ κόλλησε μια ίωση η οποία τον “χτύπησε” στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Ο μικρός έκτοτε νοσηλεύεται με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Αγαπημένοι μας φίλοι, Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας. Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας”.

Αγαπημένοι μας φίλοι,Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας…

Geplaatst door Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ op Vrijdag 21 februari 2020

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network