Πίσω στα θρανία και ώρα για δημιουργία με Play-Doh

Play-doh

Σεπτέμβρης λοιπόν και επιστροφή στα θρανία, στις δραστηριότητες, στη δουλειά και στη γνώριμη ρουτίνα μας. Οι σκηνές από δω και πέρα είναι λίγο – πολύ γνωστές σε όλους μας. Λίστες, (πολλές λίστες) εγγραφές και τρέξιμο!

Έχετε σκεφτεί, όμως, τί είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από καμία back to school λίστα αγορών;

Μα φυσικά τα απαραίτητα για την δημιουργική απασχόληση του παιδιού. Με δεδομένο ότι η καθημερινή «δουλειά» ενός παιδιού σ’ αυτή την ηλικία είναι το παιχνίδι, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε να επιλέγουμε παιχνίδια με σκέψη και υπευθυνότητα. Στην επικείμενη εξόρμησή σας για τις σχολικές αγορές, αφιερώστε λίγο χρόνο και αναζητήστε παιχνίδια που προσφέρουν στο παιδί εφόδια που θα κουβαλά για μια ζωή.

Η δική μας πρόταση είναι τα γνωστά σε όλους μας Play-Doh.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική και ασφαλής λύση για τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού, τα Play-Doh βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες.

Πιο συγκεκριμένα:

› Δεξιότητες Επικοινωνίας

Τα παιδιά παίζοντας με τους γονείς τους μπορούν να εξασκήσουν τις γλωσσικές και κοινωνικές τους δεξιότητες με το να εκφράζουν αυτά που νιώθουν και να περιγράφουν τις δημιουργίες τους

› Κινητικές Δεξιότητες

Το υλικό του Playdoh βοηθάει στην ενδυνάμωση των κινητικών δεξιοτήτων και στην ανάπτυξη συντονισμού χεριών-ματιών.

› Εργαλεία Εκμάθησης

Οι δραστηριότητες Playdoh είναι ένα υπέροχος τρόπος για να ανακαλύψετε μία ποικιλία θεμάτων και δεξιοτήτων που θα προετοιμάσουν τα παιδιά σας για το σχολείο – πράγματα που αφορούν τη γλώσσα, τα μαθηματικά, τις επιστήμες και τις τέχνες.

› Ανάπτυξη Αισθήσεων

Το υλικό του Playdoh παρέχει μία πολυαισθητηριακή εμπειρία βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν τον κόσμο τους μέσω της αφής, της όρασης και της οσμής.

› Δημιουργικότητα

Τα παιδιά μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να προβληματιστούν χωρίς να ανησυχούν για σωστές ή λάθος απαντήσεις αναπτύσσοντας έτσι τη δημιουργική σκέψη.

Το PLAYDOH διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του – η οποία έχει κατοχυρωθεί ως επίσημο trademark στο brand – έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχει αναδειχτεί, ως ένα από τα πιο δημοφιλή πολυαισθητηριακά παιχνίδια. Έχοντας βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, το PLAYDOH είναι ένα ασφαλές, μη τοξικό παιχνίδι, το οποίο φέτος γιόρτασε τα 63α του γενέθλια και αποτελεί πολύτιμο σημείο σύνδεσης με την παιδική ηλικία για παιδιά, γονείς και παππούδες σε όλο τον κόσμο.

Έχετε, λοιπόν, κάθε λόγο να το εμπιστευτείτε και να το συμπεριλάβετε στις φετινές σχολικές σας αγορές!

Σ’ αυτήν ακριβώς τη λογική είναι βασισμένο και το νέο σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations, μια μηχανή για popcorn με 6 μη τοξικά βαζάκια Play-Doh.

Play-doh

Ένα «σνακ» που μπορεί να φτιάξει το παιδί σας – ακόμη κι αν είναι 3 ετών!

Στο συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού το… ποπ δεν έχει στοπ! Αυτή η μηχανή για ποπ-κορν, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται το παιδί για να δημιουργήσει αριστουργήματα από ποπ-κορν Play-Doh. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανή για να φτιάξει ποπ-κορν στα 3 κουβαδάκια: το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 βαζάκια με το αγαπημένο πλαστοζυμαράκι Play-Doh σε μικρό και κλασικό μέγεθος. Στις 2 κάρτες δημιουργίας μπορείτε να δείτε οδηγίες βήμα-βήμα για να φτιάξετε ποπ-κορν, καραμέλες, μπισκότα και να προσθέσετε σιρόπι ή βούτυρο!

Play-doh

Με το νέο Play-Doh PopCorn Party οι μικροί λιλιπούτειοι φίλοι μας έχουν την δυνατότητα να χειριστούν διάφορα εργαλεία και να επεξεργαστούν υφές, χρώματα και σχήματα! Το βασικό πλεονέκτημά του όμως είναι ότι τα παιδιά και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικό χρόνο παρέα, να διασκεδάσουν με την μηχανή ποπ κορν και να γεμίσουν τους κουβάδες με λιχουδιές για το απόλυτο πάρτι!

Κάθε παιδί έχει αυτή την αγάπη για την «μαγειρική» και κυρίως την λαχτάρα του να σας προσφέρει τα «αληθινά» σνακ που φτιάχνει. Έτσι, μπορείτε πλέον να συνεισφέρετε όλοι μαζί στην δική σας οικογενειακή βραδιά με ταινία. Τα παιδιά αναλαμβάνουν τα «σνακ» κι εσείς τα… παρόμοια σνακ και το στήσιμο της… κινηματογραφικής αίθουσας.

Στη σειρά Play Doh Kitchen Creations μπορείτε να βρείτε και άλλα δημιουργικά σετ που θα χαρίσουν πολλές στιγμές χαράς στα μικρά σας.

Εξάλλου, όπως ήδη θα ξέρετε, τα παιδιά χαίρονται πολύ περισσότερο όταν νιώθουν ότι προσφέρουν, απ’ ό,τι όταν λαμβάνουν. Ο κόσμος της δημιουργίας είναι ένας υπέροχος κόσμος για να αναπτύξει το παιδί σας την φαντασία του αλλά και το αίσθημα της προσφοράς!

Δώστε τους πολλές ανάλογες ευκαιρίες!

Καλή σχολική και δημιουργική χρονιά!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network