Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε το δίχρονο παιδί της που πάσχει από καρκίνο

Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε το δίχρονο παιδί της που πάσχει από καρκίνο

Την άσχημη πλευρά της ζωής βιώνει ένα παιδάκι που ζει μεγάλες δυσκολίες από τα πρώτα το χρόνια. Το μόλις δύο ετών αγοράκι στην Κρήτη, όπως αποκάλυψε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA o πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του. Το παιδάκι έπασχε από καρκίνο, ενώ την ίδια στιγμή ζούσε κάτω από ιδιαίτερα ακατάλληλες συνθήκες.

Το “Χαμόγελο” βρέθηκε στο σπίτι, με τον κ. Γιαννόπουλο να δηλώνει πως “αν δεν πέθαινε από καρκίνο θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε”.

Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το παιδάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του “Χαμόγελου”, ενώ όπως επισημαίνει ο κ. Γιαννόπουλος έχουν γίνει, πλέον, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το παιδί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, καλούμενο να δώσει μια σκληρή μάχη σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία.

Οι κίνδυνοι παραμένουν πολλοί για το παιδί, ωστόσο πλέον έχει αυτό που του έλειψε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, την αγάπη, τη στοργή, την οικογένεια. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο κ. Γιαννόπουλος το 2χρονο αγοράκι δεν έχει γονείς ή άλλους συγγενείς και πλέον “η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο” που του προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τη στοργή που στερήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

“Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα”, είπε ο κ. Γιαννόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

Με πληροφορίες από thetoc & creta

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network