Μία παιδιατρική κλινική, «αλλιώτικη» από τις άλλες στο κέντρο της Αθήνας!

Ευρωκλινική Παίδων

Τι είναι αυτό που ψάχνει κάθε γονιός, όταν θέλει να επιλέξει ένα κατάλληλο νοσοκομείο για το παιδί του; Εμπειρία, γνώση, εξειδίκευση, ταχύτητα, φροντίδα και πολλή αγάπη, γιατί όταν μιλάμε για παιδιά όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην αγάπη με την οποία τα περιβάλλουμε και στον τρόπο με τον οποίο τα φροντίζουμε.

Όταν λοιπόν σκέφτεσαι ποια είναι η πιο αξιόπιστη και ανθρώπινη επιλογή για την παιδιατρική φροντίδα του παιδιού σου, όποια και αν είναι η ανάγκη του, όσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωσή του, η Ευρωκλινική Παίδων έχει αποδείξει ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει εδώ και 17 χρόνια μία Εμπειρία Υγείας για το παιδί στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Ευρωκλινική Παίδων, μπορείς να βρεις όλες τις παιδιατρικές ειδικότητες, αφού στην κλινική λειτουργούν 25 τμήματα και εξειδικευμένα κέντρα, στα οποία αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των παιδιατρικών παθήσεων, από το πιο απλό μέχρι το πιο σπάνιο και δύσκολο περιστατικό. Η Παιδιατρική Κλινική, ο Παιδοχειρουργικός Τομέας με το Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το υπερσύγχρονο Παιδοακτινολογικό Τμήμα, το άριστα εξοπλισμένο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας και η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η οποία θα λειτουργήσει πολύ σύντομα, έχουν αναδείξει την Ευρωκλινική Παίδων στην πιο αγαπημένη επιλογή των γονέων αλλά και των μικρών παιδιών.

Ευρωκλινική Παίδων

Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι χώροι της είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι ώστε οι μικροί ασθενείς να μπορούν να διασκεδάσουν και να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους, χωρίς να νιώθουν ότι βρίσκονται στο αυστηρό περιβάλλον ενός νοσοκομείου. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τα διαδραστικά παιχνίδια στους τοίχους της κλινικής, να «ενώσουν τις τελείες», να «βρουν τις διαφορές», να παίξουν με τα πολύχρωμα μπαλόνια και να ζωγραφίσουν με τις ξυλομπογιές που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του νοσοκομείου.

Ευρωκλινική Παίδων

Και επειδή τα παιδιά είναι απρόβλεπτα και μπορεί να χρειαστούν άμεσα ιατρική βοήθεια, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, διαθέτοντας το πιο έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλοι οι γονείς επομένως μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, γιατί οτιδήποτε και να συμβεί στο παιδί τους, μπορεί να βρουν στο κέντρο της πόλης, την πιο άμεση και αποτελεσματική φροντίδα για το παιδί τους.

Γι’ αυτό άλλωστε η Ευρωκλινική Παίδων είναι το πρώτο παιδιατρικό νοσοκομείο πανευρωπαϊκά που βραβεύτηκε ως φιλικό προς τον μικρό ασθενή (patients’ friendly hospital), αποδεικνύοντας με πράξεις ότι το παιδί και η οικογένειά του βρίσκονται πάντα στο κέντρο της φροντίδας της.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network