Παναγιώτης – Ραφαήλ: Σημάδια βελτίωσης μετά τη θεραπεία

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Σημάδια βελτίωσης μετά τη θεραπεία

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη -Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, μετά από τη γονιδιακή θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη όπου βρίσκεται.

Το μικρό αγόρι, του οποίου η ιστορία προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, ωστόσο καθημερινά το βλέπουν οι γιατροί και μία φορά την εβδομάδα υποβάλλεται σε εξετάσεις,όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Οι γιατροί, που έχουν αναλάβει τον μικρό, σε δύο μήνες θα είναι απολύτως σίγουροι για τα αποτελέσματα της θεραπείας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η οικογένεια θα περάσει τα Χριστούγεννα στη Βοστώνη ενώ οι γονείς ευχαρίστησαν όλους όσους τους βοήθησαν και έστειλαν ένα μεγάλο φιλί σε όλους από τον Παναγιώτη-Ραφαήλ.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα κ ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε κ σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά κ πίστη! Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα σας από τον Παναγιώτη – Ραφαήλ», έγραψαν οι γονείς του μικρού πριν από λίγες ημέρες σε ανάρτησή τους στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» στο Facebook.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network