Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Λέων διαψεύδει τα σενάρια για κεταμίνη στη Μαλένα

κεταμίνη στη Μαλένα

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων διέψευσε τις φήμες, ως προς την υπόθεση της Πάτρας και σχετικά με το τι προκάλεσε τον θάνατο της Μαλένας.

“Έχει ακουστεί αρκετά αυτές τις ημέρες ότι υπάρχει μία υποτιθέμενη ανεύρεση κεταμίνης στο πρώτο παιδί. Αυτό, όπως έχει παρουσιαστεί, δεν μπορεί να ισχύει ως πληροφορία”, δήλωσε στην ΕΡΤ.

Mιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις”, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας επισήμανε ότι “οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να επηρεάσουμε την όλη διαδικασία” Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Λέων διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο με τις συνεχείς αναφορές και στοιχεία στην περαιτέρω διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών.

Και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, καλό είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. “Να θυμίσω ότι και στο πρώτο παιδί έγινε η ίδια διαδικασία, με τα ίδια μηχανήματα και με την ίδια μεθοδολογία που έχει ανευρεθεί στη Τζωρτζίνα η κεταμίνη και δεν έδειξε κάτι”.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο χρόνος βοηθάει τους ιατροδικαστές για να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι “είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση”, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή όλοι ακόμα όσον αφορά το τι προκάλεσε το θάνατο στα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network