Πρώτη φορά διακοπές με το μωρό – ωχ!

Διακοπές με το μωρό

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κρατάει σημειώσεις στην πρώτη της εβδομάδα καλοκαιρινών διακοπών με το μωρό.

1. Το ακριβώς προηγούμενο βράδυ πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, το μωρό θα έχει βήχα και/ή φτέρνισμα και/ή δέκατα.

2. Πακετάροντας θα διαπιστώσεις πως το μωρό έχει περισσότερα πράγματα από την μαμά, τον μπαμπά και την γιαγιά του ταυτόχρονα.

3. Αμέσως μόλις δέσεις το μωρό στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, το μωρό θα σε ειδοποιήσει δια της όσφρησης πως χρειάζεται αλλαγή πάνας.

4. Μην ποντάρεις όλα σου τα λεφτά στο ότι το μωρό θα κοιμηθεί στο ταξίδι. Είναι πολύ πιθανό να μείνει ξύπνιο όλη την ώρα και να ξεραθεί το πρώτο δευτερόλεπτο που θα φτάσετε στον προορισμό σας.

5. Αν αποφασίσεις να σταματήσεις κάπου στην Εθνική για να βγάλεις έξω το μωρό που κλαίει σπαρακτικά προκειμένου να το ηρεμήσεις, πρόσεχε μην το κουτουλήσεις στην πόρτα, με αποτέλεσμα να κλαίει ακόμη πιο υστερικά για κανένα μισαωράκι. Κάποιες το πάθανε.

Πρώτη φορά διακοπές με το μωρό - ωχ!

6. Στο πλοίο θα περάσουν τουλάχιστον 5 άτομα τα οποία θα θεωρήσουν πως είναι ΟΚ να χαϊδέψουν το χεράκι του μωρού – ναι, αυτό που αμέσως μετά θα προσπαθήσει να χώσει στο στόμα του.

Πρώτη φορά διακοπές με το μωρό - ωχ!

7. Απ’ όλους όσους θα σε πλησιάσουν, είναι βέβαιο πως μόνο η πιο ιδρωμένη, με φαβορίτες και κρεατοελιές γιαγιά θα φιλήσει αιφνιδιαστικά το μωρό στο κούτελο.

8. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ξεχάσει τα μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο, που είναι κλειδωμένο στο γκαράζ του πλοίου.

9. Την πρώτη μέρα των διακοπών, που ανυπομονείς να χορτάσεις λίγο ύπνο, είναι η μέρα που το μωρό θα αποσυντονιστεί από την αλλαγή περιβάλλοντος και θα σε ξυπνήσει στις 6 τα χαράματα.

10. Εκεί γύρω στην τρίτη μέρα, που επιτέλους το βιολογικό σου ρολόι θα συντονιστεί με το δικό του και θα ξυπνήσεις από μόνη σου στις 6 τα χαράματα, είναι η μέρα που το μωρό θα κοιμάται ληθαργικά μέχρι τις 9.

11. Τί ξέχασες πίσω στο σπίτι; Το depon;…

Πρώτη φορά διακοπές με το μωρό - ωχ!

Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network