Στον εισαγγελέα η απαγωγέας της 10χρονης

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 33χρονης γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η 33χρονη για την οποία υπήρχε περιγραφή ως μία κοκκινομάλλα γυναίκα η οποία στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ως μία φίλη και πρώην γειτόνισσα της οικογένειας στην Τούμπα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Παραλία Κατερίνης κοντοκουρεμένη, σε μία προσπάθεια ίσως να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικία στην Καλαμαριά όπου προέκυψε ότι είχε οδηγήσει την 10χρονη, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η 33χρονη την ημέρα της αρπαγής της ανήλικης, κατασχέθηκαν και μαζί κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που εντοπίστηκαν όπως ηλεκτρονικές συσκευές για περαιτέρω ανάλυση και αξιολόγηση. Σημειώνεται ότι υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό που «καίει» την κατηγορούμενη.

Μέχρι στιγμής η συλληφθείσα δεν φαίνεται να έχει συνεργαστεί κατά την ανάκριση και ακόμα τα κίνητρά της δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

anikolouli.gr 

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network