Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένη 14χρονη από την Κηφισιά

14χρονη

Δραματική είναι η αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών με τη νόσο του κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, τα ηλικιακά όρια στους διασωληνωμένους μειώνονται συνεχώς. Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με τα parapolitika, μία 14χρονη κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου στην Αττική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, η 14χρονη είναι κάτοικος της Κηφισιάς Αττικής, όπου το επιδημιολογικό φορτίο εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την ίδια ώρα, αυξητική τάση παρουσιάζουν οι αριθμοί των διασωληνωμένων ασθενών με νόσο COVID–19 και με βάση την τελευταία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ έφτασαν τους 59.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μεγάλων ποσοστών κρουσμάτων που καταγράφονται στην Αττική, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προχωρήσει σε δέσμη μέτρων τοπικού χαρακτήρα στην Αθήνα.

Το βασικότερο μέτρο που προκρίνεται για την Αττική είναι η κατά τόπους και κατά δήμους επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Τη Δευτέρα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 180 νέα κρούσματα, τα 102 εκ των οποίων καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Αττικής, που παραμένει στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιο επιβαρυμένες περιοχές θεωρούνται το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς και η Κηφισιά.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network