Τραμπάλες «ενώνουν» τα παιδιά στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό

σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό

Τα σύνορα που χωρίζουν τις ΗΠΑ με το Μεξικό μετατράπηκαν σε «παιδική χαρά», καθώς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τραμπάλες που τοποθετήθηκαν για να ενώσουν τις δύο πλευρές.

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να ενώσουν τα παιδιά που βρίσκονται στις δύο πλευρές των συνόρων ΗΠΑ και Μεξικού και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στο Τείχος του Τραμπ, βρήκαν δυο καθηγητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

Τοποθέτησαν τραμπάλες στο τείχος που χωρίζει την πόλη Χουάρες στην Τσιουάουα στο Μεξικό και το Σάνλαντ Παρκ στις ΗΠΑ, με τη μία μεριά να πατάει στη μία χώρα και την άλλη άκρη στην άλλη.

Τα παιδιά από τις δύο πλευρές των συνόρων άρχισαν να παίζουν μαζί και να διασκεδάζουν, αποδεικνύοντας ότι τα τείχη δεν μπορούν να χωρίσουν στην πραγματικότητα τους ανθρώπους.

Ο καλλιτέχνης και καθηγητής αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Ρόναλντ Ραέλ είχε αυτή την ιδέα εδώ και εννέα χρόνια και στόχος του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να φέρουν κοντά τις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «ότι συμβαίνει στο ένα μέρος, έχει αντίκτυπο στο άλλο και αυτό ακριβώς κάνει μία τραμπάλα».

Μία πολύ διαφορετική και συγκινητική «απάντηση» ενάντια στην πολιτική μετανάστευσης του Τραμπ και τον φράχτη που θέλει να υψώσει στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Κείμενο και βίντεο από το sputniknews.gr. Ευχαριστούμε θερμά.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network