Τρίκαλα | Μητέρα χαστούκισε 8χρονο σε παιδική χαρά επειδή πείραξε τον γιο της

χαστούκισε 8χρονο

Αναστάτωση προκλήθηκε σε παιδική χαρά των Τρικάλων, όταν μια μητέρα χαστούκισε κι άρχισε να βρίζει ένα 8χρονο αγοράκι που πείραξε τον 5χρονο γιο της, ενώ τα δύο παιδιά έπαιζαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς μεταξύ των γονέων των δύο παιδιών και στη συνέχεια να σπεύσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 8χρονος έφυγε κλαίγοντας και πήγε στην αυλή γειτονικού σπιτιού, όπου βρίσκονταν οι γονείς του και άλλοι συγγενείς. Αμέσως εκείνοι έτρεξαν στην παιδική χαρά και ακολούθησε μεγάλη ένταση, ζητώντας από τη μητέρα εξηγήσεις.
Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., καθώς το συμβάν είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα όρια της χειροδικίας, με άλλους γείτονες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους συγγενείς του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μαζί με τη γυναίκα που χειροδίκησε στην παιδική χαρά ήταν και μια άλλη γυναίκα, επίσης με το παιδί της. Ενώ, λοιπόν, η πρώτη, εμφανώς μετανιωμένη και φοβισμένη, παραδέχθηκε στην αστυνομία την πράξη της, η δεύτερη, που δεν συμμετείχε στο συμβάν, έριχνε συνεχώς «λάδι στη φωτιά» και ζητούσε και τα ρέστα από τους γονείς για τη συμπεριφορά του 8χρονου με προσβλητικές εκφράσεις.

Τα πνεύματα ηρέμησαν, πάντως, έστω και μετά από ώρα, και δεν υποβλήθηκε μήνυση στη γυναίκα που χειροδίκησε, πρωτίστως από την επιμονή του πατέρα να λάβει τέλος το θέμα και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του 8χρονου, που ήταν εκτός εαυτού.

Με πληροφορίες από cnn.gr και trikalanews.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network