4 δωρεάν ταινίες για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

δωρεάν ταινίες για παιδιά

4 δωρεάν ταινίες για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών προσφέρει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μέσω της πλατφόρμας Festival Scope.

Πάσχα με ελληνικό σινεμά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζοντας τις online δράσεις του τις δύσκολες ημέρες της απομόνωσης, το Φεστιβάλ προσφέρει, μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας Festival Scope, 4 δωρεάν ταινίες για παιδιά.

Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες από την Τρίτη 14 έως την Κυριακή 26 Απριλίου στην ασφαλή και αναγνωρισμένη από επαγγελματίες διαδικτυακή πλατφόρμα (https://www.festivalscope.com/), κάνοντας μια απλή, δωρεάν εγγραφή.

Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για 300 θεάσεις.

Μετά από προτροπή και υποστήριξη από το υπουργείο Πολιτισμού, το Φεστιβάλ επωμίζεται το κόστος αυτής της ενέργειας, ενώ έχει δώσει και ένα μικρό ποσό σε όλους τους παραγωγούς για τα δικαιώματα της προβολής.

Kiwi og Strit / Kiwi & Strit (2016–2017)

Τηλεοπτική σειρά για παιδιά 2-6 ετών του Έσμπεν Τοφτ Γιάκομπσεν

Ο Kiwi και ο Strit, τα μικρά χνουδωτά πλασματάκια ζουν σε ένα ξέφωτο στη μέση του μεγάλου δάσους. Οι δυο τους είναι πολύ διαφορετικοί, ο Kiwi κίτρινος και προσεκτικός, ο Strit άγριος και μωβ. Ο καθένας τους βλέπει τον κόσμο με διαφορετικά μάτια, αλλά και οι δύο είναι παιχνιδιάρηδες και περίεργοι. Διασκεδάζουν συνεχώς μαζί όταν παίζουν ποδόσφαιρο, αγωνίζονται με τα ποδήλατά τους, αλλά και όταν βρίσκουν μια φωνακλού αγελάδα.

4 δωρεάν ταινίες για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Children of the Universe / Grand et Petit / Τα παιδιά του σύμπαντος (2018)

Ντοκιμαντέρ για παιδιά 6-12 ετών της Καμίλ Μπουντέν

Ένα ορεινό δημοτικό σχολείο ξεκινάει να ανακαλύψει τα μυστικά του σύμπαντος, με τη βοήθεια της αστροφυσικού Στεφανί Ζουνό:
Τη Μεγάλη Έκρηξη, τη δημιουργία των αστεριών, τη σουπερνόβα, τις μαύρες τρύπες, τη Γη. Τα παιδιά απολαμβάνουν τη μοναδική ευκαιρία, ανακαλύπτοντας παράλληλα ότι τα πάντα, μικρά και μεγάλα, συνδέονται αλλά και αναζητώντας ταυτόχρονα απάντηση στο αιώνιο μεταφυσικό ερώτημα:
«Ποια είναι η θέση μας στο σύμπαν».

4 δωρεάν ταινίες για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Next Door Spy / Nabospionen / Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας  (2017)

Κινούμενα σχέδια για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών της Κάρλα φον Μπένγκτσον

Η Αγκάθα Κρίστι είναι 10 χρονών και το όνειρό της είναι να γίνει ιδιωτική ντετέκτιβ. Δεν θα αφήσει άλυτο κανένα μυστήριο της γειτονιάς. Το μεγαλύτερο αίνιγμα όμως έχει τη μορφή του Βίνσεντ, ενός συνομήλικού της λάτρη του σκέιτ, που η Αγκάθα πιστεύει ότι κρύβει ένα μυστικό. Αφιερώνει τον χρόνο της παρακολουθώντας τον και ανακαλύπτει απρόσμενες εκπλήξεις, αλλά και την πραγματική φιλία. Με ελληνικούς υπότιτλους, άνω των 7 ετών.

Cléo & Paul / Allons enfants / Κλεό και Πολ (2018)

Κομεντί για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών του Στεφάν Ντεμουστιέ

Η τριάμισι ετών Κλεό είναι εξπέρ στο κρυφτό. Ο αδελφός της ο Πολ και η γιαγιά της δεν έχουν καμία ελπίδα να την βρουν. Σε κάποια στιγμή, ούτε η ίδια η Κλεό δεν ξέρει πού βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Κανείς δεν της δίνει σημασία. Έτσι, η Κλεό αποφασίζει να ακολουθήσει μια γυναίκα που μοιάζει εξίσου χαμένη με την ίδια και μαζί να εξερευνήσουν εκ νέου τους κόσμους τους.

4 δωρεάν ταινίες για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

filmfestival.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network