H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

H ταινία LEGO 2

Για τα τουβλάκια LEGO τα λόγια είναι περιττά. Δεν υπάρχει παιδί που να μη τα λατρεύει, αλλά και γονείς που να μη τα λατρεύουν (με εξαίρεση τις φορές που έχουν πατήσει κάποιο με γυμνό πόδι). Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, όταν πριν από πέντε χρόνια τα τουβλάκια μετακόμισαν στη μεγάλη οθόνη και κυκλοφόρησε η ταινία LEGO, έγινε παγκόσμια εμπορική επιτυχία αφού αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Έχουν περάσει, λοιπόν, 5 χρόνια από τότε που σε μια πόλη με το όνομα Μπρίκσμπουργκ, ένας πολύ φιλικός, ζωηρός και αιώνια αισιόδοξος τύπος που ακούει στο όνομα Έμμετ άλλαξε τη ζωή του εντελώς και έγινε ο ήρωας μιας τεράστιας εμπορικής επιτυχίας. Αφού ξεπέρασε κάθε δισταγμό και μία καταφανή έλλειψη οποιασδήποτε δεξιότητας ή εμπειρίας, αυτή η μικροσκοπική φιγούρα με το χτυπητό πορτοκαλί γιλέκο ακολούθησε το πεπρωμένο του και, με τη βοήθεια των φίλων του, έσωσε την πόλη και κέρδισε την καρδιά της Λούση.

Πέντε χρόνια μετά, συνεχίζει να είναι χαμογελαστός και να πίνει τον καφέ του με 25 κύβους ζάχαρη κάθε μέρα. Όλα τα υπόλοιπα, όμως, έχουν καταρρεύσει.

Στην ταινία LEGO 2, οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούση, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του αγαπημένου τουβλο…animation έρχεται στις ελληνικές αίθουσες 14 Φεβρουαρίου 2019 από την Tanweer και υπόσχεται ακόμα περισσότερη δράση, ακόμα περισσότερα τουβλάκια, πιο πολλά ξεκαρδιστικά αστεία και αξέχαστους χαρακτήρες.

Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Μάικ Μίτσελ των «Trolls».

Ας δούμε τους παλιούς φίλους και τις νέες τους προκλήσεις!

EMMET

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Ο Έμμετ Μπρικόφσκι εξακολουθεί να είναι ο πιο αισιόδοξος, περιποιητικός τύπος στην πόλη, και ο μόνος που πιστεύει ότι όλα είναι καταπληκτικά. Αλλά η θετική του διάθεσή ίσως να μην είναι αρκετή για τη ζωή στον σκοτεινό νέο κόσμο του Apocalypseburg. Ο Έμμετ, πρωταγωνιστής και σπέσιαλ χαρακτήρας της αρχικής ιστορίας, μπορεί να χρειάζεται να σκληρύνει και να αλλάξει σιγά σιγά, αν θέλει να χτίσει μια τέλεια, ευτυχισμένη ζωή με την κολλητή του φίλη Λούση.

ΛΟΥΣΗ-ΖΟΡΙΚΗ

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Η Λούση κτίζει με θέληση και δύναμη. Είναι αποφασιστική, έχει ηγετικές ικανότητες και πάντα πολεμά γι’ αυτά που πιστεύει. Αγαπά όλα εκείνα που κάνουν τον Έμμετ ξεχωριστό, όπως την καλοσύνη και την αισιοδοξία του, καθώς και το γεγονός ότι βάζει 25 κύβους ζάχαρη στον καφέ του. Όμως από τότε που οι εισβολείς LEGO® DUPLO® διέλυσαν την πόλη της, φοβάται ότι αυτά του τα χαρίσματα δεν θα τον βοηθήσουν να επιβιώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Στην πραγματικότητα όμως, θα πρέπει να ξαναβρεί αυτά τα χαρακτηριστικά στον ίδιο της τον εαυτό, αν θέλει να γίνει η ηρωίδα, στην οποία όλοι ελπίζουν.

ΡΕΞ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Ο Ρεξ είναι ένας εξαιρετικά cool, σκληρoτράχηλος ήρωας, που πετάει στο διάστημα, με το προσωπικό του διαστημόπλοιο και με το πλήρωμά του. Είναι όλα εκείνα που δεν είναι ο Έμμετ: σίγουρος για τον εαυτό του, έμπειρος στο να ελίσσεται. Ισχυρίζεται ότι η φράση “δεν μετανιώνω” είναι δικής του έμπνευσης, αλλά δυστυχώς δεν την έχει πατεντάρει. Επίσης, είναι ο εφευρέτης του deconstructionator, μιας μηχανής ικανής να διαλύσει τα πάντα. Ο Ρεξ είναι ο Μάστερ της Καταστροφής.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ 

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Ως βασίλισσα του μακρινού συστήματος Σίσταρ, η Τσαπερδόνα είναι μία ανατρεπτική ηγέτιδα που έχει ένα μυστικό σχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τις ζωές του Έμμετ, της Λούση και όλων των φίλων τους. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν βάσει των σχεδίων της, χρησιμοποιεί τραγούδια και χορευτικά νούμερα για να περάσει το δικό της.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Είναι η κυβερνήτης της Βασίλισσας Τσαπερδόνας, μία μασκοφόρα πιλότος από το σύστημα Σίσταρ, που συλλαμβάνει τους φίλους του Έμμετ. Ρίχνει πυρομαχικά με τη μορφή αυτοκόλλητων αστεριών και καρδιών, τα οποία βγάζουν χαριτωμένες φράσεις με τσιριχτή φωνή, πριν εκραγούν. Το όνομά της μπορεί να είναι “γλυκό”, αλλά αυτός ο πόλεμος την έχει κάνει πολύ σκληρή.

ΜΠΑΤΜΑΝH ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Ακριβώς το ίδιο σκοτεινός, σαρκαστικός και εγωκεντρικός, όπως πάντα, αλλά και εξίσου αγαπητός, αυτός ο υπερ-cool super ήρωας είναι πάντα έτοιμος να σώσει τον κόσμο. Είναι ελαφρώς καλύτερος στο να λειτουργεί ομαδικά, από ό,τι ήταν στο παρελθόν, αρκεί όλοι να παίρνουν το μήνυμα ότι εκείνος είναι ο αρχηγός και ότι είναι τέλειος από όλες τις απόψεις! Προφανώς…

ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΛΑ ΟΥΛΤΡΑ-ΓΑΤΟΥΛΑ

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Εξακολουθεί να αγαπά το γκλίτερ και όλα τα γλυκά και χνουδωτά πράγματα, παρόλο που έχει καλλιεργήσει και τη σκληρή της – Apocalypseburg – πλευρά της. Η εσωτερική της οργή τη μετατρέπει σε μία υπερμεγέθη πολεμική μηχανή, που βρυχάται.

ΣΙΔΕΡΟΓΕΝΗΣ

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Αυτός ο πάντα έτοιμος για μάχη – αλατισμένος – πειρατής έχει ακόμα μυαλό στο κεφάλι του. Ο Σιδερογένης χτίζει συνεχώς το σώμα του, το οποίο είναι από τη μία κομμάτι ενός πειρατικού πλοίου και από την άλλη ένα πολυεργαλείο που αποτελείται από διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ, όπως σπαθιά, κανόνια και ένα βραχίονα εκτόξευσης καρχαριών.

ΜΠΕΝΙ

H ταινία LEGO 2 έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερα τουβλάκια!

Διασκεδαστικός, εφευρετικός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους φίλους του όταν μπορεί, ο Μπένι εξακολουθεί να είναι ένας διαστημικός τύπος με σπασμένο κράνος. Ο Μπένι είναι περισσότερο ευτυχισμένος όταν είναι μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, όταν κατασκευάζει ένα διαστημόπλοιο, όταν μιλά για διαστημόπλοια ή απλά σκέπτεται διαστημόπλοια…

ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ

Υπηρέτης και υπεύθυνος εκδηλώσεων της βασίλισσας Τσαπερδόνας. Με τόσο πολλή δουλειά και οργάνωση σε όλη τη μεγάλη αυτοκρατορία της Τσαπερδόνας, το υπερ-αποτελεσματικό Παγωτό Χωνάκι μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο απότομο, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος στο να διακόπτει στην ψύχρα μία συνομιλία όταν θεωρεί ότι έχει ακούσει αρκετά.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Η ταινία LEGO 2 έρχεται με ακόμα περισσότερα τουβλάκια από αυτά της πρώτης (χρησιμοποιήθηκαν πάνω από τρία εκατομμύρια ψηφιακά LEGO) αλλά και ακόμη περισσότερα χρώματα. Πολλά από τα τουβλάκια της δεύτερης ταινίας έχουν τις δικές τους γρατζουνιές και θυμίζουν πραγματικά παιχνίδια, δίνοντας τον αέρα της αυθεντικότητας. Στη νέα ταινία, οι ήρωες κυκλοφορούν πια στο ερημωμένο Apocalypseburg και είναι πιο φθαρμένοι, αφού ακόμα και οι τιράντες του Έμμετ είναι πιο χαλαρές. Το Apocalypseburg είναι ένα σουρεαλιστικό τοπίο που θυμίζει το Mad Max.

Σύμφωνα με τους «αρχιτέκτονες» της κινηματογραφικής σειράς LEGO, «η νέα ταινία έχει πολλή δράση και μοναδικούς χαρακτήρες και όλα τα στοιχεία μιας θεότρελης κωμωδίας που περιμένει κανείς από τον Κρις και τον Φιλ. Ο Έμμετ ξεκινάει με θάρρος και απόλυτη αφοσίωση, αλλά δεν έχει ιδέα πού πηγαίνει. Έχει ό,τι άρεσε στην πρώτη ταινία και ακόμα περισσότερα».

Η νέα ταινία είναι γεμάτη από χρώματα, μαγεία και πολλά τραγούδια που παραπέμπουν σε ένα ατελείωτο πάρτι. Παλιοί αγαπημένοι αλλά και νέοι χαρακτήρες υπόσχονται να στείλουν το κοινό σε ένα ξεχωριστό διαγαλαξιακό ταξίδι σε πρωτόγνωρους κόσμους.

Παράλληλα, οι δημιουργοί τιμούν τις αξίες που σηματοδοτούν την ίδια τη μάρκα LEGO: δημιουργικότητα, ομαδικότητα και παιχνίδι ανεξαρτήτως του ποιος είσαι, πού βρίσκεσαι και πόσο κεράκια σβήνεις στην τούρτα σου. Ειδικά σε αυτή την ιστορία με τόσους χαρακτήρες η συνεργασία είναι στο προσκήνιο.

Τέλος, θα μπορούσαμε να πούμε πως το μήνυμα όλης της ταινίας συνοψίζεται στην εξής φράση του σκηνοθέτη Μάικλ Μίτσελ: «Έχω δύο παιδιά και όταν τα τσακώνονται είναι χάλια, αλλά όταν τα βρίσκουν, είναι μαγικά» λέει ο Μίτσελ. «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι καλύτερα να παίζουμε ή να συνεργαζόμαστε με τον άλλον, γιατί η δημιουργικότητα και η απόλαυση μεγαλώνουν».

Ένα μήνυμα που αναμφισβήτητα αξίζει να λάβουν τα παιδιά μας.

Και μια μικρή γεύση για το τί πρόκειται να δούμε:

Η ταινία LEGO 2 με τις κωμικές και γαλαξιακές περιπέτειες του αθεράπευτα ρομαντικού Έμμετ και της παρέας του έρχονται από 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη αλλά και σε 3D!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network