Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε τον μονόλογο της Laura Dern στην ταινία “Marriage Story”

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε τον μονόλογο της Laura Dern στην ταινία “Marriage Story”

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Η ταινία “Marriage Story” και ο υποψήφιος για Όσκαρ Νόα Μπόμπακ, αφηγείται την ιστορία ενός διαζυγίου, καταγράφοντας ουσιαστικά την πορεία μιας σχέσης δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ. Ο Τσάρλι (Adam Driver) και η Νικόλ (Scarlett Johansson) είναι ένα ζευγάρι τριαντάρηδων καλλιτεχνών στη Νέα Υόρκη. Εκείνος είναι αυτοδημιούργητος θεατρικός σκηνοθέτης.  Εκείνη είναι ηθοποιός και κορυφαία του θιάσου του. Η Νικόλ άφησε μια αμφίβολης ποιότητας καριέρα πρωταγωνίστριας νεανικών κομεντί στο Χόλιγουντ για να αφοσιωθεί στις πειραματικές παραστάσεις του Τσάρλι. Στο πρόσωπο της Νικόλ, ο Τσάρλι, βρήκε τη μούσα του. Έχουν μαζί ένα παιδί, τον μικρό Χένρι. Ο Τσάρλι και η Νικόλ αποφασίζουν μετά από δέκα χρόνια γάμου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Είδαμε την ταινία πρόσφατα στο Netflix και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε τον μονόλογο της Laura Dern στην ταινία “Marriage Story”

Ο παρακάτω μονόλογος της ηθοποιού Laura Dern (στην ταινία υποδύεται την Νora Fanshaw και είναι κορυφαία δικηγόρος διαζυγίων) είναι ένας ακόμη λόγος που θα σε κάνει να περιμένεις την στιγμή που θα χαλαρώσεις στον καναπέ και θα πατήσεις το play.

Δείτε την παρακάτω σκηνή που μέσα σε 1 μόλις λεπτό τα λέει ΟΛΑ:

«Ας το αποδεχτούμε. Η ιδέα του καλού πατέρα έχει εφευρεθεί μόλις 30 χρόνια τώρα. Πριν απ’ αυτό, οι πατεράδες ήταν αναμενόμενο να είναι σιωπηλοί και απόντες και αναξιόπιστοι και εγωιστές. Τους αγαπάμε για την τάση τους να αποτυγχάνουν, αλλά οι άνθρωποι δεν αποδέχονται με κανέναν τρόπο τις ίδιες αποτυχίες στις μητέρες. Δεν τις αποδεχόμαστε δομικά και δεν τις αποδεχόμαστε πνευματικά.

Γιατί η βάση του Ιουδαϊκο-Χριστιανο-Κάτι μας είναι η Μαρία, η Μητέρα του Ιησού. Και αυτή είναι τέλεια. Είναι παρθένα που γεννάει! Στηρίζει αγόγγυστα το παιδί της και κρατά το νεκρό σώμα του στα χέρια όταν πεθαίνει. Και ο μπαμπάς δεν είναι εκεί. Δεν έκανε καν το γ@μήσι. Ο Θεός είναι στον ουρανό! Ο Θεός είναι ο πατέρας και ο Θεός δεν εμφανίστηκε! Οπότε εσύ πρέπει να είσαι τέλεια και ο Charlie μπορεί να τα σκατώνει και δεν έχει σημασία. Από εσένα θα περιμένουν να τηρήσεις ένα διαφορετικό, υψηλότερο standard. Και είναι μαλακία, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Δανειστήκαμε την μετάφραση της Ιωσηφίνας Γριβέα για το Ladylike.gr και ευχαριστούμε θερμά.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network