Κρέμα αλλαγής πάνας με ένα φσιτ – για μια μέρα γεμάτη χαμόγελα!

Novaquasol Cherie

Ένας από τους αμέτρητους “εφιάλτες” μιας μαμάς είναι η αλλαγή πάνας. Για την ακρίβεια όχι η αλλαγή αυτή καθ’ αυτή, αλλά ο ερεθισμός που μπορεί να προκληθεί στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού. Και τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Κλάμα, γκρίνια, ανησυχία, αϋπνία του μωρού αλλά και δική μου, εφόσον εμείς οι δυο πάμε πακέτο, που λέει και το τραγούδι.

Και επειδή το ζητούμενο είναι μια κρέμα που να κάνει θαύματα, μια κρέμα που να προστατεύει απ’ όλα αυτά τα δεινά που μπορούν να κάνουν το μωρό μου μια κινητή μηχανή γκρίνιας, νομίζω ότι τελικά τη βρήκα, ύστερα από μια επισταμένη έρευνα αγοράς και αφού έχω πασαλείψει το μωρό και εμένα με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Πρόκειται για την Novaquasol Cherie που είναι μια κρέμα σπρέι που σε βοηθά να ξεμπερδεύεις με ένα απλό φςςςςς! Η σύστασή της είναι μοναδική γιατί μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένη κατευθείαν από τα εργαστήρια της “μητρότητας”, καθώς κάνει πραγματικότητα όλα αυτά που μπορεί να ζητήσει μια μητέρα από μια κρέμα, και ακόμα περισσότερα.

Η Novaquasol Cherie είναι αναμφισβήτητα μια κρέμα που κάνει θαύματα για πολλούς λόγους.

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”19637,19636,19638″ img_size=”full” onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” speed=”” slides_per_view=”3″ hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” custom_links=”#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbm92YXF1YXNvbGNoZXJpZSUyRiUyQ2h0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRm5vdmFxdWFzb2xjaGVyaWUlMkYlMkNodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMkZub3ZhcXVhc29sY2hlcmllJTJG”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Είναι κρέμα σε εύχρηστη μορφή spray. Ξέρω ότι το ξαναείπα, αλλά αυτή η καινοτομία βοηθά πολύ στο να “ρίξεις” την κρέμα ακριβώς στα σημεία που θες χωρίς να σπαταλήσεις άδικα μεγαλύτερη ποσότητα. Με λίγα λόγια έχεις εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για 225 εφαρμογές παρακαλώ, που πιο οικονομικό δεν υπάρχει.

2. Χάρη στο spray δεν χρειάζεται επάλειψη, οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς ιδιαίτερα αν τα χέρια σου δεν είναι και τόσο καθαρά. Ειδικά για εκείνες τις στιγμές που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού όπου οι τουαλέτες στην Ελλάδα δεν είναι χειρουργεία από πλευράς αποστείρωσης. Το αντίθετο θα έλεγα.

3. Σε περίπτωση που θες να αφαιρέσεις κάποια ποσότητα από το δέρμα του μωρού, αρκεί λίγο νερό χωρίς να μένουν υπολείμματα πάνω στο μωρό ή στα χέρια σου. Πόσες φορές μου έχει συμβεί να γλιστράνε τα χέρια μου από κρέμες οι οποίες δεν βγαίνουν με τίποτα, ούτε με νερό, ούτε με σαπούνι.

4. Η συγκεκριμένη κρέμα δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Το άμεσο αποτέλεσμα είναι ένα γελαστό μωρό, έτοιμο για παιχνίδι και νέες περιπέτειες. Άρα και μια γελαστή μαμά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network