5 ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο

Παιδικές ταινίες

Τα Σαββατοκύριακα ο χρόνος που μπορούμε να περάσουμε μαζί με τα παιδιά μας είναι, συχνά, περισσότερος απ’αυτόν που περνάμε όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα. Γι’αυτό, καλό είναι να τον αξιοποιούμε όσο πιο ποιοτικά μπορούμε περνώντας μαζί τους μικρές μαγικές στιγμές.

Παρακάτω θα βρείτε 5 νέες ταινίες με πρωτότυπες ιστορίες και αξιαγάπητους ήρωες που «αιχμαλωτίζουν» τη φαντασία μικρών και μεγάλων και σίγουρα θα σας ταξιδέψουν σε υπέροχους κόσμους!

1. Νάνος στο σπίτι / Gnome Alone

5 ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο
Όταν η Κλόε ανακαλύπτει ότι οι διακοσμητικοί νάνοι που έχει στον κήπο της δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την ήρεμη οικογενειακή και σχολική ζωή της ή αν θα ενταχθεί στον πόλεμο ενάντια στους Troggs.

2. Η ταινία Lego Ningago

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα¬ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

3. My Little Pony

5 ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας το ΣαββατοκύριακοΜία σκοτεινή μαγική δύναμη απειλεί την Ponyville. Τα μικρά Πόνυ ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι πέρα απ’την Equestria. Έτσι, γνωρίζουν νέους φίλους και συναρπαστικές περιπέτειες στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη τους με τη δύναμη της φιλίας.

4. Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα / The Son Of BigFoot

5 ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο
Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω απ’τον χαμένο για χρόνια πατέρα του. Που δεν είναι άλλος απ’τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος, για πολύ καιρό, ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του απ’την HairCo. Μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA. Θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

5. Emoji 

5 ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας το ΣαββατοκύριακοΤο Emoji: η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχθούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του. Εκτός απ’τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική κι ανεπανάληπτη περιπέτεια. Θα επισκεφθούν διάφορα applications-το καθένα απ’τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-προσπαθώντας ν’ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται απ’τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.
Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network