Φέτος το Πάσχα ελάτε να γιορτάσουμε την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ» στο Kidom!

Πίτερ Ράμπιτ

Αν το Πάσχα δεν έχετε προγραμματίσει να εγκατελείψετε την πόλη, υπάρχει πάντα μια όαση χαράς για εσάς και τα παιδιά που σας περιμένει. Μιλάμε για τον παραμυθένιο κόσμο του Kidom!, που φέτος το Πάσχα κρύβει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

Μία από αυτές είναι ο Πίτερ Ράμπιτ και οι τρελές περιπέτειες στις οποίες σας καλεί να συμμετέχετε.

Όλα ξεκινούν από τη νέα ξεκαρδιστική κινηματογραφική ταινία «Πίτερ Ράμπιτ» που παίζεται στους κινηματογράφους από 29 Μαρτίου, όπου ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος Πίτερ Ράμπιτ τα βάζει με τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ, που κληρονομεί ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή.

Μόνο που ο κήπος και το μέρος από το οποίο κλέβει συστηματικά λαχανικά και φρούτα είναι το σπίτι του Πίτερ! Υπό το άγρυπνο βλέμμα της φιλόζωης γειτόνισσας, Μπι, οι δυο τους θα σκαρφιστούν διάφορους τρόπους για να πάρουν τη νίκη σε μια ξέφρενη και μέχρι τελικής πτώσης αστεία μάχη.

Από 31 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου, στο Kidom του Allou Fun Park οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές συμμετέχοντας σε μοναδικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ», όπως να φτιάξουν τα δικά τους λαγουδο-αυτάκια, τα δικά τους καρότα, να βάψουν τις φατσούλες τους και πολλά ακόμα!

Και φυσικά στο ανοιξιάτικο και πασχαλινό Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, τη baby zone για τους μπόμπιρες έως 3 ετών και πολλά ακόμα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών!

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

· Η είσοδος στο Kidom! είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

· Επίσης, παρέχει δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

· Ωράριο λειτουργίας:
Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη: 10:00 – 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 – 21:00
Μ. Σάββατο 10:00 – 22:00
Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00 – 24:00
Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network