Η Φρουτοπία του Τριβιζά γίνεται συναρπαστικό θεματικό πάρκο στην Αθήνα

Φρουτοπία

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo, δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το πάρκο είναι εμπνευσμένο απ’τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Όπως αναφέρει σ’ανακοίνωση της η Helexpo, με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς κι έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Το Θεματικό Πάρκο και Μουσείο, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα δημιουργίας Dream Workers, θ’ανοίξει τις πόρτες του στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi στις 3 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Η Φρουτοπία και το Νησί των Πυροτεχνημάτων. Τα 33 Ροζ Ρουμπίνια κι η μάγισσα Φρικαντέλα. Τα 3 μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια γίνονται πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό, επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο κι άλλους γνωστούς ήρωες αγαπημένων παραμυθιών, θ’απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές. Θ’ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες και θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια. Θ’αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι-Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

To νέο, συναρπαστικό θεματικό πάρκο περιμένει τους επισκέπτες για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.
Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Τρένο που πάει παντού».
Ανακαλύπτουν τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά. Παίρνουν μέρος στις πιο φανταστικές ιστορίες, καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν σε μια μαγική διαδρομή.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network