Το Kidom σας περιμένει για τερατώδη διασκέδαση παρέα με τους ήρωες της ταινίας “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές”

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3

Τώρα που τα σχολεία έκλεισαν, είναι ώρα για… διακοπές! Αν είναι λιγάκι νωρίς γι’ αυτό, αν η καλοκαιρινή άδειά σας είναι ένα μακρινό σενάριο,  υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για οικογενειακές βόλτες στις οποίες θα διασκεδάσετε όλοι μαζί! Για άλλη μια φορά, η λύση βρίσκεται στο Kidom του Allou! Fun Park που σας περιμένει για τερατώδη διασκέδαση παρέα με τους ήρωες της νέας ταινίας “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές”.

Φέτος το καλοκαίρι το Kidom υποδέχεται τα αγαπημένα μας τέρατα Ντρακ & Μέϊβις πριν ξεκινήσουν το κινηματογραφικό τους καλοκαιρινό ταξίδι στις αίθουσες.

Στο Kidom του Allou! Fun Park από 15 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες Ντρακ & Μέιβις.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον πιο ΤΕΡΑΣτιο διαγωνισμό με δώρο μοναδικές 6μερες οικογενειακές διακοπές από τη Smile Acadimos! Έτσι, αν είστε από τους τυχερούς και κερδίσετε τις 6μερες διακοπές σας, θα έχετε κάνει ήδη μια εξαιρετική… πρόβα! Γιατί μη ξεχνάτε πως, στις οικογενειακές διακοπές πρέπει να είσαι τέρας. Ψυχραιμίας!

Η πιο ξέφρενη, τερατώδης διασκέδαση σας περιμένει μόνο στο Kidom!

Εσείς είστε έτοιμοι να δείτε τα αγαπημένα σας τέρατα από κοντά πριν μπουν σε νέες περιπέτειες;

Το Kidom σας περιμένει για τερατώδη διασκέδαση παρέα με τους ήρωες της ταινίας “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές”

Γιατί στη νέα ξεκαρδιστική κινηματογραφική ταινία “Ξενοδοχείο για Τέρατα: ώρα για Διακοπές”, που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου, η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Φυσικά, στο καλοκαιρινό Kidom σας περιμένουν και όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών:

Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, τη baby zone για τους μπόμπιρες έως 3 ετών και πολλά ακόμα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Το Kidom σας περιμένει για τερατώδη διασκέδαση παρέα με τους ήρωες της ταινίας “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές”

Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, σας περιμένει για την πιο ξέφρενη, τερατώδη διασκέδαση! Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ας χτίσουμε όλοι μαζί ΤΕΡΑστιες αναμνήσεις με τα παιδιά μας!

INFO:

Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 17.00 – 22:30

Σαββατοκύριακο: 10:00 – 24:00

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network