Σχολή σύγχρονων γονέων στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Σχολή Σύγχρονων Γονέων

Εντατικό σεμινάριο βιωματικής εκπαίδευσης γονέων με παιδιά έως 9 ετών

«Ενδυναμώνω και συνετίζω σωστά το παιδί μου»
Σεμινάριο που βασίζεται σε όλες τις νεότερες έρευνες της νευροψυχολογίας. Οι συμμετέχοντες γονείς θα’χουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να διατηρούν μια ουσιαστική επαφή με τα παιδιά τους και ταυτόχρονα να τους περνούν σημαντικά μηνύματα.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα
στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Η ποιότητα της επαφής με τα παιδιά μας είναι καθοριστικής σημασίας. Ποιος όμως μας διδάσκει πώς να αντιμετωπίζουμε σωστά τα δύσκολα; Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και η Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων και συγγραφέας, προσκαλούν τους γονείς με παιδιά έως 9 ετών σ’ένα εντατικό σεμινάριο βιωματικής εκπαίδευσης που βασίζεται σ’όλες τις νεότερες έρευνες της νευροψυχολογίας. Οι συμμετέχοντες γονείς θα’χουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να διατηρούν μια ουσιαστική επαφή με τα παιδιά τους και ταυτόχρονα να τους περνούν σημαντικά μηνύματα.

Τι θα κερδίσετε από τα σεμινάρια:

• Θα γνωρίσετε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο επικοινωνίας με τα παιδιά σας που επιφέρει συνεργασία και ανταπόκριση, ενισχύοντας τις μεταξύ σας σχέσεις.
• Θα εξασκηθείτε σε διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους σωστής παιδαγωγικής που μπορείτε να εφαρμόσετε σε δύσκολες περιπτώσεις.
• Θα μάθετε να καλλιεργείτε την ενσυναίσθηση και το φιλότιμο και να δημιουργείτε κλίμα θαλπωρής, ηρεμίας και ασφάλειας στην οικογένεια.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

• Προβολή διαφανειών
• Σημειώσεις για τους συμμετέχοντες
• Ασκήσεις επί χάρτου και υλικό για role plays
• Βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος Και Τρόπος Συμμετοχής

60 € το άτομο – 85 € το ζευγάρι (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τον τίτλο του σεμιναρίου.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να δοθεί 40% προκαταβολή μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Η Χριστίνα Ρασιδάκη έχει σπουδάσει ψυχολογία με μεταπτυχιακά στις Συμβουλευτικές Σπουδές. Εργάζεται ως συμβουλευτική ψυχολόγος και σύμβουλος γονέων και εκπαιδευτικών. Είναι πιστοποιημένη στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα και Αποτελεσματικού Εκπαιδευτικού, και για δέκα χρόνια δίδαξε στο βρετανικό Open University.  Έχει συντονίσει δεκάδες σεμινάρια επιμόρφωσης γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα επικοινωνίας, συγκρούσεων και αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού. Συντονίζει ομάδες γονέων και δίνει ομιλίες σε σχολεία.

Είναι γνωστή για τις ζωντανές, ενδιαφέρουσες και πολύ πρακτικές ομιλίες της σ’ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν την ανατροφή των παιδιών. Είναι τακτική αρθρογράφος σε θέματα ψυχολογίας και συγγραφέας των βιβλίων:
– Ξέρω να λέω ΟΧΙ,
– Σχολείο και εξετάσεις: Δεν ψαρώνω, που απευθύνονται σε παιδιά και νέους, και
– Σχολικός Εκφοβισμός Bullying που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς.
Είναι μητέρα δύο παιδιών. Στον προσωπικό της ιστότοπο www.parentcoaching.gr θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια και το έργο της, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για γονείς.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network