Το Πολικό Εξπρές ταξιδεύει στο AVENUE παρέα με όλα τα παιδιά!

Ο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, στολισμένο και φιλικό περιμένει όλες τις οικογένειες για να Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Συγχρόνως όμως ετοιμάζει και φέτος μια μαγευτική γιορτή για όλη την οικογένεια και, κυρίως, για τους μικρούς του φίλους.

Το Πολικό Εξπρές ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του μέσα στο AVENUE, για να πείσει όλα τα παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και είναι εκεί και τα περιμένει. Μέσα σε υπέροχα σκηνικά, έμπειροι και ταλαντούχοι ανιματέρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, όπως μόνο το AVENUE ξέρει!

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου οι μικροί φίλοι του Εμπορικού Κέντρου θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τη «μαγική κρεβατοκάμαρα» και μαζί με τους φίλους τους να ονειρεύονται τη χώρα του Άγιου Βασίλη. Όλοι μαζί θα ταξιδεύουν στους διαδρόμους του με το Πολικό Εξπρές, που θα κάνει βόλτες μέσα στο AVENUE και μετά από εκπλήξεις, θα τα οδηγήσει στον Άγιο Βασίλη αποδεικνύοντας σε μικρούς και μεγάλους, ότι υπάρχει.

www.avenuemall.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network