Τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο ενδέχεται να έχουν αυτά τα 5 χαρακτηριστικά

μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο

Τα υπέροχα μωρά του Αυγούστου, λοιπόν!

Όλοι ξέρουμε πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και καθώς μεγαλώνει με έναν επίσης διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο, αναπτύσσει τα δικά του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τις δικές του δεξιότητες και αξίες. Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πράγματα που ίσως μας θυμίσουν κάτι από το δικό μας μικρό, καθώς τα διαβάζουμε…

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μερικές πληροφορίες για τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο! Ίσως κάποιες από αυτές να αφορούν και το δικό σας μωρό!

1. Είναι πιο χαρούμενα και ευδιάθετα

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, εξετάζοντας τις περιπτώσεις 58.000 μωρών, εκείνα που είχαν γεννηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν υψηλότερο δείκτη υπερθυμίας σε σχέση με τα παιδιά που γεννήθηκαν τις άλλες εποχές. Αυτό σημαίνει πως έχουν πιο έντονο το αίσθημα της χαράς και της ενεργητικότητας και αντιμετωπίζουν τον κόσμο και τη ζωή πιο θετικά και με περισσότερη αισιοδοξία. Τα μωρά του Αυγούστου, λοιπόν, είναι λιγότερο μελαγχολικά και είναι πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι έγκυες γυναίκες έχουν πιο θετική διάθεση από την άνοιξη ως το καλοκαίρι.

2. Είναι αφηρημένα και άτακτα

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Queensland στην Αυστραλία αναφέρει πως τα μωρά που γεννιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πιο πιθανό μεγαλώνοντας να δυσκολεύονται να μοιραστούν, να συγκεντρωθούν, να κάνουν φίλους και να προσφέρουν βοήθεια σε σχέση με τα μωρά του χειμώνα. Η έρευνα έγινε σε δείγμα 5000 παιδιών ηλικίας 4-5 ετών.

3. Ζυγίζουν περισσότερο

Είναι γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους, τα μωρά του Αυγούστου γεννιούνται με μεγαλύτερο βάρος. Σύμφωνα με τις στατιστικές, τον Αύγουστο ο μέσος όρος του βάρους γέννησης των βρεφών είναι (αισθητά) μεγαλύτερος από τις υπόλοιπες τρεις εποχές. Εδώ που τα λέμε, ποιος δεν παίρνει κιλά το καλοκαίρι;

4. Αγαπούν την αλλαγή και την πρόοδο

Ο Αύγουστος είναι από την αρχαιότητα ακόμη συνδεδεμένος με την ανάπτυξη και την ευφορία. Σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και την αισιοδοξία που φέρνει μαζί του ο ήλιος, είναι πολύ πιθανό το μικρό σας που αυτές τις μέρες έχει τα γενέθλιά του, να αγαπά τις αλλαγές και να θέλει να βλέπει τον κόσμο γύρω του ολοένα και καλύτερο!

5. Έχουν μεγαλύτερο ύψος

Σύμφωνα με έρευνες, τα μωρά του Αυγούστου ψηλώνουν περισσότερο απ’ ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τις άλλες τρεις εποχές του χρόνου. Είναι πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται στην βιταμίνη του ήλιου, την λεγόμενη βιταμίνη D, στην οποία εκτίθενται περισσότερο τόσο πριν όσο και μετά την γέννησή τους.

Διαβάστε επίσης:

5+1 επιστημονικά δεδομένα για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Μάη

5 επιστημονικά δεδομένα για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο

6 χαρακτηριστικά που ενδέχεται να έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί Ιούνιο

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network