Τραγωδία στην Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας | Βρέφος 8 μηνών έχασε τη ζωή του

Εύβοια

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια, μετα τις πληροφορίες για νεκρό βρέφος στα Πολιτικά.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως τη ζωή τους έχασαν δύο ηλικιωμένοι -ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 86 και 85 ετών αντίστοιχα.
“Ήδη έχουν καταγραφεί δύο νεκροί ένας άνδρας 85 χρονών και μία γυναίκα 86 χρονών που έμειναν σε διαφορετικά σπίτια, εγκλωβίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους” δήλωσε προηγουμένως στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς προσθέτοντας ότι “αναζητούμε έναν ακόμη και ελπίζουμε να μην είναι ο τρίτος νεκρός”.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες, ενώ μετά τις 8 το πρωί άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει η ένταση της βροχής και το κύμα μετακινήθηκε περισσότερο νότια.

Στα Πολιτικά και στα Ψαχνά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως τα χωριά Στενή, Πούρνος, Καμπιά κ.ά. έχουν υπάρξει τεράστιες ζημιές και σε σπίτια και σε υποδομές αλλά και στο οδικό δίκτυο. Το μόνο θετικό σημάδι είναι ότι έχει σταματήσει βροχή.

Ήδη χωματουργικά μηχανήματα εργάζονται στο κεντρικό δρόμο προς τα Πολιτικά για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

222120000 είναι το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας για όποιον έχει πραγματικά ανάγκη πέρα από τα τηλεφωνικά νούμερα της πυροσβεστικής.

Στην Εύβοια μεταβαίνει ο Χαρδαλιάς – Ενημερώνεται συνεχώς ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο capital.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network