Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η 32χρονη με κορονοϊό

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η 32χρονη με κορονοϊό

Η νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορονοϊό γέννησε προχθές το πρωί με καισαρική.

Η υγεία της 32χρονης από την Ζάκυνθο παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι γέννησε ένα αγοράκι το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.

Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊό και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.

Μετά την πρωινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης.

Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ και συγκεκριμένα έξω από τα χειρουργεία, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.

Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση η 32χρονη μητέρα – Το βρέφος σε καλή κατάσταση μετά την καισαρική

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση παρεμένει η 32χρονη μητέρα θετική στον κορονοϊό, από τη Ζάκυνθο, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρίου και χθες υπεβλήθη εσπευσμένα σε καισαρική τομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η 32χρονη παραμένει διασωληνωμένη, από χθες, όταν και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Οπότε οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σωθεί το παιδί που κινδύνευε.

Ολα πήγαν κατ’ ευχήν και το μόλις 7 μηνών μωράκι βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα, χωρίς να εμφανίσει προβλήμα υγείας, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό μετά από ειδικές εξετάσεις εάν είναι θετικό στον κορονοϊό.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network