Μετά την εγκυμοσύνη – μπες ξανά στο αγαπημένο σου τζιν εύκολα και γρήγορα

Thermal Lipout Bodycreme

Όταν το μωρό έρχεται, αυτό που μένει είναι η αγάπη, η τρυφερότητα, η φροντίδα για τη καινούρια ζωή, συν κάποια παραπανίσια κιλά. Κάθε μητέρα επιθυμεί να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους νέους ρυθμούς της, να μπει γρήγορα στη νέα της καθημερινότητα, και αν γίνεται και γρήγορα στο αγαπημένο της τζιν.

Και κάπου εδώ μπαίνουν στη συζήτηση τα υπέροχα προϊόντα Lavish Body Care και συγκεκριμένα η νέα λιποδιαλυτική κρέμα σώματος Thermal LIPOUT Bodycreme, που στοχεύει στη σύσφιξη της επιδερμίδας, στη μείωση του τοπικού πάχους και στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Όχι άλλα λόγια, μόνο πράξεις

Και δεν μιλάμε για θεωρίες, αλλά για πράξεις, καθώς έπειτα από εκτενείς επιστημονικές μελέτες, η ομάδα των επιστημόνων της ελληνικής εταιρίας TAST GROUP σχεδίασε μία καινοτόμα φόρμουλα που έρχεται να δώσει ένα «τέλος» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που βασανίζουν κάθε γυναίκα.

Η νέα λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος Thermal LIPOUT Bodycreme ξεχωρίζει για τη μοναδική σύνθεσή της με ενεργά συστατικά. Κύριο συστατικό της είναι το LipoutTM. Πρόκειται για ένα καλλυντικό συστατικό που κάνει όχι μόνο ένα, αλλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

«Ξυπνά» τους μηχανισμούς καύσης λίπους,

Επιταχύνει τη μείωση των πόντων στην περιοχή εφαρμογής

Συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση της σιλουέτας.

Thermal Lipout Bodycreme Καλά και πώς γίνεται αυτό;

Το LipoutTM σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα φυκιών και τη Βιταμίνη Ε διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα για άμεση αποτελεσματικότητα. Ως αποτέλεσμα, η Thermal LIPOUT Bodycreme μετατρέπεται σε ένα πολυδραστικό προϊόν που υπερβαίνει σε δράση ένα απλό προϊόν λιποδιάλυσης, προσφέροντας ταυτόχρονα: 1. μείωση του τοπικού λίπους2. ορατή μείωση πόντων, 3. σύσφιξη, ενυδάτωση και 4. καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήσαμε τον Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας, Βογιατζή Χρήστο, ο οποίος μεταξύ άλλων μας είπε: « η καινοτομία της Thermal LIPOUT έγκειται στο ότι μειώνει το συσσωρευμένο σωματικό λίπος, χάρη στην ικανότητά της να μετασχηματίζει τον λιπώδη ιστό – σε έναν ιστό που καίει ενεργά το λίπος. Το κύριο συστατικό της, το LipoutTM σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα φυκιών και τη Βιταμίνη Ε διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα και επιδρούν κατευθείαν στο πρόβλημα. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα. Τόσο τα τεστ που έγιναν στο εργαστήριο, όσο και οι πραγματικές δοκιμές σε εθελοντές έδειξαν μεγάλη απώλεια πόντων και σαφή βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού».

Τα αποτελέσματα σε cm

– Η αποτελεσματικότητα της αποδεικνύεται από in vivo μελέτες σε γυναίκες ηλικίας 18 ως 60 ετών.

Ειδικότερα, σε διάστημα 56 ημερών παρατηρήθηκε:

Κοιλιά:

Μέση μείωση 2,9cm σε γυναίκες

Μηροί:

Μέση μείωση 2,6cm

Γοφοί:

Μέση μείωση 2,5cm

Η TAST GROUP, στα πλαίσια του λανσαρίσματος του προϊόντος, προσφέρει την Thermal LIPOUT Bodycreme στην προνομιακή τιμή των 19,90 ευρώ από 24,90 ευρώ (αρχική τιμή) με δωρεάν μεταφορικά και δύο μαζί στην προνομιακή τιμή των 29,80 ευρώ από 49,80 ευρώ (αρχική τιμή) με δωρεάν μεταφορικά..

Η Thermal LIPOUT Bodycreme διατίθεται σε χώρους αισθητικής και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lavish Care www.lavishcare.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, τη σελίδα στο Facebook Lavish Care και να επικοινωνήσετε στο info@lavishcare.eu και 2310 466 994.

Μετά την εγκυμοσύνη - μπες ξανά στο αγαπημένο σου τζιν εύκολα και γρήγορα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network