Γέννησε τρεις φορές δίδυμα και μάλιστα μέσα σε πέντε χρόνια!

Γέννησε τρεις φορές δίδυμα

Γέννησε τρεις φορές δίδυμα και μάλιστα μέσα σε πέντε χρόνια. Η 32χρονη Τζολίν και ο σύζυγός της Άντριου έχουν τώρα τρεις κόρες και τρεις γιούς.

«Νιώθω τυχερή που έχουμε όλους τους συνδυασμούς: τα πρώτα δίδυμα ήταν δύο κοριτσάκια. Τη δεύτερη φορά αγόρι-κορίτσι και πριν τρεις μήνες δίδυμα αγόρια», είπε η Τζολίν που ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της.

Τα δίδυμα δεν ήταν καμία από τις τρεις φορές πανομοιότυπα. Είναι διζυγωτικά δίδυμα, που προέρχονται από τη γονιμοποίηση δύο ωαρίων από δύο σπερματοζωάρια, αναπτύσσονται σε δύο αμνιακούς σάκους και παίρνουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά από διαφορετικούς πλακούντες.

Την πρώτη φορά στη ζωή της που έμεινε έγκυος η Τζολίν, απέβαλε. Τη δεύτερη φορά, όπως είπε, φοβήθηκε πολύ όταν ο γιατρός της είπε ότι κυοφορεί δίδυμα. Όλα πήγαν καλά και στην κύηση και στον τοκετό. Δύο χρόνια αργότερα, η Τζολίν έμεινε και πάλι έγκυος. Για μία ακόμα φορά ήταν δίδυμα. Την τρίτη φορά που έμεινε έγκυος ήταν σίγουρη πως δεν θα είναι και πάλι δίδυμα. Κι όμως ήταν και όπως είπε «Αυτό ήταν γραφτό μου, να γεννάω δίδυμα».

Όπως είπε η Τζολίν στη Daily Mail, παράγει δύο ωάρια κάθε μήνα, ένα από κάθε ωοθήκη και έτσι εξηγούνται οι τρεις δίδυμες κυήσεις. Ο μαιευτήρας της είπε ότι δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά για άλλη ανάλογη περίπτωση.

«Πολλές φορές δεν μας πιστεύουν όταν λέμε ότι είναι δικά μας όλα αυτά τα παιδιά, πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιούν ότι γέννησα τρεις φορές δίδυμα. Εγώ τα θεωρώ ευλογία», είπε η Τζολίν.

via: Ιάκωβος Σούσης

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network