Η Payson και ο Mack, 3χρονοι φίλοι που πάλεψαν μαζί με τον καρκίνο, έσμιξαν και πάλι

Η Payson και ο Mack, 3χρονοι φίλοι που πάλεψαν μαζί με τον καρκίνο, έσμιξαν και πάλι

Η Payson Altice και ο Mack Porter, 3 ετών, γνωρίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων του Φοίνιξ, ενώ νοσηλεύονταν, όσο και οι δύο έδιναν μάχη με τον καρκίνο, το 2021. Με μερικές εβδομάδες διαφορά και αφού και οι δύο βρίσκονταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση βγήκαν από το νοσοκομείο τέλη Ιουλίου, τα παιδιά ενώθηκαν και πάλι, ενώ ήταν χώρια για μικρό χρονικό διάστημα.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν έξω από τους τοίχους ενός νοσοκομείου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Κατά τη διάρκεια της επανασύνδεσης, ο Mack έδωσε στην Payson λουλούδια και οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και χόρεψαν.

Στα τρία μόλις έτη τους διαγνώστηκαν με διαφορετικά είδη καρκίνου. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Payson διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία, ενώ τον Ιανουάριο του 2021, ο Mack διαγνώτηκε με αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα, στο τρίτο στάδιο.

Και τα δύο παιδιά νοσηλεύθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων του Φοίνιξ, με την επέλαση της πανδημίας να κάνει πολύ δύσκολη την παραμονή τους στο νοσοκομείο, αφού είχαν λίγους επισκέπτες και το playroom ήταν κλειστό, για λόγους ασφαλείας.

«Η Payson ήταν απομονωμένη. Ήταν δύσκολο να δει ανθρώπους, λόγω του κορωνοϊού. Ζητούσε καινούρια παιχνίδια κάθε πέντε λεπτά. Και μετά… ήρθε ο Mack», λέει η μητέρα του κοριτσιού.

«Ήξερα ότι θα την αγαπούσε πολύ», αναφέρει η μητέρα του μικρού αγοριού, η οποία θυμάται το πώς προσέγγισε το αγοράκι της τη μικρή Payson και της είπε να πάνε μία βόλτα μαζί.

Σύντομα, άρχισαν να παίζουν όλη την ώρα μαζί, ενώ οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο δείχνει τα δύο παιδιά με όμορφα, πολύχρωμα ρούχα να χορεύουν, να χορεύουν, να μαθαίνουν πράγματα το ένα στο άλλο και να μοιράζονται την αγάπη τους για τα ίδια cartoon.

Έλειψαν πολύ ο ένας στον άλλο

«Κάθε μέρα η πρώτη του ερώτηση ήταν: Πότε μπορώ να παίξω με την Payson;», λέει η μαμά του Mack.

Έτσι, οι δύο οικογένειες, σχεδίασαν την μεγάλη επανένωση. Και τελικά το κατάφεραν. Το βίντεο που τράβηξαν οι γονείς αποτυπώνει τη στιγμή που συναντιούνται ξανά και ο Mack δίνει στην Payson ένα μπουκέτο λουλούδια. Ακολουθεί μία ζεστή αγκαλιά και αργότερα χορεύουν μέσα στο σπίτι.

Φανερά συγκινημένοι οι γονείς τους δήλωσαν ότι η μέρα αυτή θα τους μείνει αξέχαστη.

Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν παρέα και μάλιστα σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το προνήπιο το ερχόμενο Φθινόπωρο.

rosa.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network