Μάθετε τα παιδιά σας να είναι άνθρωποι, τουλάχιστον οι επόμενες γενιές να μην κλαίνε νεκρά κορίτσια

Μάθετε τα παιδιά σας να είναι άνθρωποι, τουλάχιστον οι επόμενες γενιές να μην κλαίνε νεκρά κορίτσια

Οι παιδεραστές χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά μιλάμε για ανώμ@λο.

Στην μία περίπτωση το κάνουν γιατί θέλουν απλά ένα παιδί για να εκτονώσουν τις διαστροφές τους και αν το κρατήσουν για χρόνια, μόλις μεγαλώσει δεν το θέλουν πια και πάνε σε άλλο παιδάκι.

Στην άλλη κατηγορία μιλάμε για αρρωστημένα νάρκισσους που θέλουν να πάρουν ένα παιδί για να το “φτιάξουν” όπως θέλουν, να τους έχει θεούς, να είναι όλος τους ο κόσμος, να μην έχουν πάει με άλλον και να τα έχουν μάθει έτσι, ώστε μετά να δημιουργήσουν οικογένεια μόλις ενηλικιωθούν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για άνθρωπο νέο, ωραίο, πιλότο, άρα δεν θα είχε πρόβλημα στο να είναι με κάποια κοπέλα της ηλικίας του. Και όμως ακολουθούσε ένα 14χρονο κορίτσι στις εκδρομές του σχολείου του.

Ένας τέτοιος νάρκισσος δεν ανέχεται αφού νιώθει ότι έχει πλάσει έναν άνθρωπο, μετά να τον αφήσει εκείνος.

Αφού έκανε το έγκλημα, στον νάρκισσο δεν αρκεί να πει μια απλή ιστορία. Θα φτιάξει ολόκληρο σόου- υπερπαραγωγή, κρεμασμένα σκυλιά, μωρό να κουνάει τη νεκρή μάνα για να ξυπνήσει, τηλεφωνήματα με τη μύτη.

Παρουσίασε τον εαυτό του σαν σούπερ χαροκαμμένο, δεν αρκεί να του σκοτώσουν τη γυναίκα, έπρεπε και να του κρεμάσουν το σκύλο, έπρεπε να βάλει το μωρό δίπλα στη νεκρή μάνα, ενώ μπορούσε απλά να το βάλει στην κούνια, έστω να μην ταλαιπωρείται και αυτό μετά από ότι είχε συμβεί. Παρουσιάστηκε και ως ήρωας, έκανε κάτι εξωπραγματικό, δεν είχε οξυγόνο, ξυπνούσε από τις λιποθυμίες και κατάφερε χωρίς να βλέπει σε αυτή την κατάσταση να πάρει τηλέφωνο με τη μύτη.

Ο ναρκισσισμός του φάνηκε και στις πρώτες δηλώσεις 12 ώρες μετά. Τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι “Τι θες τώρα;” Και αντί να πει: θέλω να τους πιάσουν, θελω να τους ρωτήσω γιατί, θελω να πληρώσουν και όσα λένε όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη θέση, αυτός παρουσιάστηκε ως αγιος “θέλω να μην το ξαναπάθει κανείς”.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είπε ακριβώς “Αυτό που πέρασα ΕΓΩ και η οικογένεια ΜΟΥ και η οικογένεια της γυναικας ΜΟΥ, να μην το περάσει άλλος”. Δεν αναφέρει πουθενά την δολοφονημένη που αυτή τα πέρασε όλα.

Πάει στην κηδεία σαν James Bond με ελικόπτερα και κρατώντας το μωρό καλοντυμένο, σαν σκηνή από ταινία.

Περνάνε λίγες μέρες και ποστάρει. “Για πάντα μαζί”. Δεν έχω διαβάσει κάτι πιο creepy. Σαν σειρά του Κοκκινόπουλου, που ο φονιάς σκοτώνει το θύμα και μετά κάθεται και το φιλάει και του λέει τώρα δεν μπορούν να μας χωρίσουν. Λες “μου λείπεις”, λες “μας χώρισαν”, λες “δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα”. Πάντως δεν λες “για πάντα μαζί” για ένα πτώμα.

Δεν θα ήθελα ανθρωποφαγία σε καμία περίπτωση μέχρι να αποδειχτεί κάτι, αλλά η στάση των μέσων ήταν πολύ απαλή απέναντί του. Σκεφτείτε να μην ήταν νέος ωραίος πλούσιος και πιλότος. Να ήταν κάποιος τσιγγάνος ή πάμφτωχος. Θα τον είχαν διασύρει και θα έλεγαν εξαρχης ανοιχτά το ενδεχόμενο να την είχε φάει αυτός.

Επίσης τους παρουσίαζαν σαν ονειρεμένο ζευγάρι που ζούσε το παραμύθι. Ποιο παραμύθι ρε παιδιά; Την παιδεραστία; Που ήταν 14 και δεν την άφηνε να πάει ούτε εκδρομή με το σχολείο της χωρίς να τρέχει από πίσω. Που στα 18 της έμεινε έγκυος και είχε ήδη περάσει και μία αποβολή;

Που ζούσε χωρίς φίλες;

Τέλος, θα ήθελα πολύ να ακούσω τώρα όλους αυτούς που ζητούσαν επαναφορά θανατικής ποινής, απελάσεις, τσεκούρια, μόνο και μόνο επειδή ο πιλότος είπε ότι ήταν μετανάστες.

Άλλη μία γυναικοκτονία. Άλλη μία λιγότερη. Απλά με καλύτερο σκηνοθέτη δολοφόνο.

Σέβομαι ειλικρινά την καλή σας πρόθεση να συμβουλεύσετε τις κοπέλες να φεύγουν. Αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Αυτό ακριβώς προσπαθούσε να κάνει η Καρολάιν. Αυτό ακριβώς έκανε η Κωνσταντίνα που δολοφονήθηκε μαζί με τον αδερφό της τον Απρίλη στην Μακρινίτσα από τον πρώην σύζυγό της. Αυτό ακριβώς έκανε και η 64χρονη που δολοφονήθηκε από τον επίσης πρώην σύζυγο της στις αρχές του μήνα.

Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που γίνονται πιο επικίνδυνοι από ποτέ και φτάνουν στο έγκλημα. Όταν τους αφήνεις.

Μάθετε τα παιδιά σας να είναι άνθρωποι, τουλάχιστον οι επόμενες γενιές να μην κλαίνε νεκρά κορίτσια.

Διαλύστε την πατριαρχία ώστε να μην πιστεύουν οι άνδρες ότι οι γυναίκες είναι κτήματα τους και έχουν δικαίωμα να τις σκοτώνουν αν δεν τους θέλουν πια.

Πιέστε τους μπάτσους να φυλάνε τις κοπέλες που έχουν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία ότι κινδυνεύουν. Γιατί πάρα πολλές φορές έχουν καλέσει το 100, τους λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και μετά βρίσκονται πνιγμένες.

Κείμενο: Eleftheria Meto [ευχαριστούμε θερμά]

Artwork: @nikiamanikia_tattoo (Instagram)

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network