Μπήκε στον φούρνο για να κλέψει και εκείνος του έδωσε δουλειά- Το «ευχαριστώ» 25 χρόνια μετά

Μπήκε στον φούρνο για να κλέψει και εκείνος του έδωσε δουλειά- Το «ευχαριστώ» 25 χρόνια μετά

Μία συγκινητική ιστορία από την Κρήτη με πρωταγωνιστές έναν φούρναρη και έναν 12χρονο που πλέον είναι 37 ετών είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως διαβάζουμε στη lifo.gr, ο αρτοποιός Γιώργος Βιτσαράς πριν από 25 χρόνια, έπιασε έναν 12χρονο να τον κλέβει. Αντί να φωνάξει την αστυνομία, προσέγγισε το παιδί, του εξήγησε ότι η κλοπή θα τον οδηγήσει σε κακά μονοπάτια και του ζήτησε να πηγαίνει στο αρτοποιείο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να δουλεύει και να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

«Τρία καλοκαίρια ερχόταν όταν έκλειναν τα σχολεία», εξήγησε στο MEGA ο κ. Βιτσαράς και πρόσθεσε ότι το παιδί αυτό πλέον είναι ένανς άντρας 37 ετών με οικογένεια και τον βρήκε για να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. «Εγώ κέρδισα το τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ», είπε ακόμη.

«Μετά από 25 χρόνια, ήρθε χθες να με βρει και να μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον δρόμο που χάραξε και τα ερεθίσματα που του έδωσα. Είναι 37 χρονών σήμερα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και έχει 2 παιδάκια», ανέφερε. Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Βιτσαράς λέει ότι το ευχαριστώ το οφείλει ο ίδιος στον 12χρονο τότε, που αποφάσισε να τον ακούσει και να αλλάξει τρόπο ζωής. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε», υπογράμμισε. «Ήρθε και με βρήκε για να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά εγώ του το χρωστάω αυτό», καταλήγει ο κ. Βιτσαράς.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network