«Να τσεκάρετε το δέρμα σας»: Η ιστορία της 27χρονης Kassidy Pierson που πέθανε από μελάνωμα

«Να τσεκάρετε το δέρμα σας»: Η ιστορία της 27χρονης Kassidy Pierson που πέθανε από μελάνωμα

HKassidy Pierson, μία νεαρή Tik Tok influencer με πολλούς ακολούθησους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε πριν μερικούς μήνες να μιλήσει δημόσια για το γεγονός ότι διαγνώστηκε με μελάνωμα και για τη μάχη που έδωσε γενναία για περισσότερα από 6 χρόνια με τον καρκίνο του δέρματος.

Η Pierson από τη Μινεσσότα των ΗΠΑ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες είχε αρχίσει να ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok, μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε σε μία προσπάθεια να δώσει θάρρος και δύναμη σε άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι αντίστοιχο.

Η τραγική περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε όταν η Kassidy ήταν μόλις 21 ετών και πήγε στον γιατρό για να εξετάσει μία ελιά στον γοφό της. Τότε η βιοψία είχε δείξει κακοήθεια, μία κατάσταση που η νεαρή γυναίκα πάλεψε με δύναμη και υπομονή για πολλά χρόνια. Ο λόγος που η Pierson προχώρησε την αφαίρεση της συγκεκριμένης ελιάς ήταν το γεγονός ότι παρατήρησε πως το σημάδι στο δέρμα είχε αλλάξει σχήμα και μορφή από την εφηβεία της και μετά. Παρόλα αυτά δεν είχε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις μέχρι τα 21 της, όταν και διαγνώστηκε τελικά με καρκίνο στο τρίτο στάδιο. 

Στον λογαριασμό της στο Tik Tok η Kassidy που πέθανε από καρκίνο του δέρματος στα 21 της ανέβασε το καλοκαίρι που μας πέρασε μία σειρά από συγκλονιστικά βίντεο, προτρέποντας τους συνομιλήκους της να μην φέρονται με αδιαφορία απέναντι στον κίνδυνο του καρκίνου και να εξετάζουν «όσο πιο συχνά γίνεται το δέρμα» τους.

«6μιση χρόνια μετά την αρχική διάγνωση βρίσκομαι πλέον στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας», ακούγεται να λέει σε ένα από τα πολλά βίντεο που είχε ανεβάσει στο Tik Tok. «Για αυτόν τον λόγο, σας παρακαλώ, τσεκάρετε το δέρμα μας τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Αν παρατηρήσετε πάνω σας κάτι ύποπτο τότε να κάνετε εξετάσεις πιο συχνά».

Τα βίντεο της Kassidy Pierson έχουν φτάσει το 1μιση εκατομμύριο προβολές, ενώ αρκετοί άνθρωποι έχουν παραδεχθεί ότι έκαναν εξετάσεις μετά από τη δική της προτροπή.

Το τελευταίο βίντεο της 27χρονης γυναίκας ανέβηκε στο Tik Tok στις 25 Αυγούστου όταν η Kassidy είχε εξηγήσει ότι υποφέρει από σοβαρά συμπτώματα και ότι δεν θα μπορεί πλέον να ανεβάσεις ποστ σε καθημερινή βάση. «Η ασθένεια μου το κάνει πια μη ρεαλιστικό», είχε πει.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να μιλήσει ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους, με την είδηση του θανάτου της στις 9 Σεπτεμβρίου να γεμίζει θλίψη την κοινότητα των σόσιαλ μίντια και, φυσικά, την οικογένεια της που πάλεψε στο πλευρό της για περισσότερα από 6 χρόνια.

womantoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network