Ένα ρετρό animation με τον πιο αστείο ήρωα των παιδικών μας χρόνων

Ένα ρετρό animation με τον πιο αστείο ήρωα των παιδικών μας χρόνων

O Ροζ Πάνθηρας περιφέρεται σε μία μεγάλη, σύγχρονη πόλη μόνος, νηστικός και κουρασμένος. Είναι οι μέρες των γιορτών, αλλά σε εκείνον τυχαίνει η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Το φιλμάκι ξεκινά με τον ήρωα μας να προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει φαγητό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Όταν τελικά καταφέρνει να βρει μία στολή Άγιου Βασίλη και να πιάσει δουλειά σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα η τύχη μοιάζει να του χαμογελά. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς ο γκαφατζής, πεινασμένος Ροζ Πάνθηρας θα κλέψει μία μπουκιά από το χριστουγεννιάτικο μπισκοτάκι ενός μικρού κοριτσιού. Τότε, θα μπλέξει σε μία νέα σειρά από χριστουγεννιάτικες (και τελείως Ροζ) περιπέτειες που θα τον οδηγήσουν στην εξιχνίαση μίας ληστείας.

Το πανέμορφο, αστείο φιλμάκι για τα Ροζ Χριστούγεννα του πιο αστείου ήρωα των παιδικών μας χρόνων προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του αμερικανικού δικτύου ABC στις 7 Δεκεμβρίου του 1978 και αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό ώστε αποτέλεσε μόνο την αρχή από μία σειρά χριστουγεννιάτικων ταινιών κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον μοναδικό Ροζ Πάνθηρα.

Το 2011 η MGM Television γύρισε ένα νέο, γιορτινό animation μικρού μήκους, με όλες τις ανέσεις που προσφέρει πια η σύγχρονη τεχνολογία, ονομάζοντας τις καινούργιες περιπέτειες του Ροζ Πάνθηρα “A Very Pink Christmas”.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network