Φλόριντα: 11χρονη πάλεψε με τον ένοπλο απαγωγέα της και κατάφερε να ξεφύγει – Βίντεο

Φλόριντα: 11χρονη πάλεψε με τον ένοπλο απαγωγέα της και κατάφερε να ξεφύγει - Βίντεο

Μια 11χρονη που περίμενε το σχολικό λεωφορείο στην Πενσάκολα της Φλόριντα, κατόρθωσε να αποκρούσει και να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο απαγωγέα της.

Όπως διαβάζουμε στη lifo.gr, το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Εσκάμπια, δείχνει τον 30χρονο άνδρα να τρέχει προς το μέρος της, ενώ εκείνη κάθεται στο χορτάρι περιμένοντας. Η 11χρονη προσπαθεί να απομακρυνθεί ενώ ο άνδρας την έχει αρπάξει και επιχειρεί να τη μεταφέρει στο αυτοκίνητό του. Μετά από μάχη μερικών δευτερολέπτων, το κορίτσι καταφέρνει να ξεφύγει και απομακρύνεται τρέχοντας, ενώ ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει βιαστικός στο όχημά του.

Σύμφωνα με τον σερίφη Τσιπ Σίμονς, ο 30χρονος που κρατούσε μαχαίρι, συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

«Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως αυτό θα μπορούσε να έχει καταλήξει πολύ διαφορετικά. Αν το 11χρονο θύμα δεν είχε παλέψει λυσσαλέα και είχε παραιτηθεί, η κατάληξη θα ήταν φρικτή» τόνισε ο Σίμονς.

Ο συλληφθείς, ονόματι Τζάρεντ Πoλ Στάνγκα, διώκεται για απόπειρα απαγωγής παιδιού κάτω των 13 χρόνων, επίθεση με όπλο και βιαιοπραγία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Σίμονς, όπως είπε η 11χρονη στις αρχές, ο ίδιος άνδρας την είχε προσεγγίσει και περίπου πριν από τρεις εβδομάδες στη στάση του σχολικού λεωφορείου. Η ίδια είχε διηγηθεί το περιστατικό στη μαμά της, η οποία έκτοτε τη συνόδευε κάθε μέρα στη στάση. Και ήταν την περασμένη Τρίτη που για πρώτη φορά μετά από μέρες πήγε μόνη της, όταν εμφανίστηκε ξανά ο άνδρας, αποπειρώμενος να την απάγει.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από CNN, BBC

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network