Ψυχρά κι Ανάποδα – Μια εορταστική μικρού μήκους ταινία

Frozen

Το “Frozen 2” έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες μετά το 2019. Δεν θα χρειαστεί, όμως, να περιμένετε πολύ για να δείτε ξανά τoν Olaf, την Elsa και την Anna σε μια νέα περιπέτεια.

Το short movie θα προβληθεί στις διαφημίσεις πριν απ’την ταινία της Pixar “Coco” που κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Ψυχρά κι Ανάποδα - Μια εορταστική μικρού μήκους ταινίαΗ “Frozen Περιπέτεια του Olaf” θα επανασυνδέσει το αρχικό cast του “Frozen” συμπεριλαμβανομένων των Idina Menzel, Kristen Bell και Josh Gad, με μερικά νέα τραγούδια.

Αυτή δεν είναι μια από τις τυπικές μικρού μήκους ταινίες της Disney που παίζουν πριν από μια ταινία Pixar. Είναι μια ταινία μικρού μήκους 21 λεπτών!

Διαβάστε την περίληψη από την Disney:

Είναι η πρώτη περίοδος διακοπών από τότε που άνοιξαν οι πύλες. Η Άννα (με την φωνή της Kristen Bell) με την Elsa (με την φωνή της Idina Menzel) διοργανώνουν μια γιορτή για όλη την Arendelle. Όταν οι κάτοικοι, απροσδόκητα, εγκαταλείπουν νωρίς για ν’απολαύσουν τα μεμονωμένα εορταστικά τους έθιμα, οι αδελφές συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν δικές τους οικογενειακές παραδόσεις. Έτσι, ο Olaf θα χτενίσει το βασίλειο για να βρει τις καλύτερες παραδόσεις.
Επίσης, θα προσπαθήσει να σώσει αυτά τα πρώτα Χριστούγεννα για τους φίλους του.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer: 

https://www.youtube.com/watch?v=8zsQls6XxSY

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network