Χάρισε λίγη Αγάπη | Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis μας συγκινεί και φέτος!

χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Ένα από τα πολλά πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα, είναι και οι διαφημίσεις – φαινόμενο της εταιρίας John Lewis. Οι διαφημίσεις του προκαλούν… υστερία στα social media – και δικαίως – και μας βάζουν στο κλίμα για την πιο μαγική γιορτή του χρόνου! Μετά την περσινή επιτυχία τους με τη διαφήμιση «Edgar» φέτος έρχονται με το δίλεπτο «Give a Little Love» (Χάρισε λίγη Αγάπη), για να εστιάσουν στις απλές πράξεις καλοσύνης που μπορούν να φέρουν χαρά σε ανθρώπους και να κάνουν… τη μεγάλη διαφορά!

Όπως θα δείτε η διαφήμιση αποτελείται από εννέα συνδεόμενα χρονογραφήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν από οκτώ διαφορετικούς καλλιτέχνες. Κάθε σκηνή έχει έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας, από κλασικά κινούμενα σχέδια έως animation από πλαστελίνη.

Χάρισε λίγη Αγάπη | Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis μας συγκινεί και φέτος!

Μάλιστα, ο John Lewis αποφάσισε σχεδόν την τελευταία στιγμή να δημιουργήσει τελικά και φέτος την χριστουγεννιάτικη διαφήμισή του.

«Σκεφτόμασταν ότι ίσως είναι καλύτερο να κάνουμε μια ουσιαστική φιλανθρωπική δωρεά» εξηγεί σχετικά, ο επικεφαλής μάρκετινγκ του brand, ωστόσο στο τέλος, η εταιρεία θεώρησε ότι αυτός θα ήταν ένας τρόπος να παρέχει δουλειά για τη δημιουργική κοινότητα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία.

Απολαύστε τη φετινή διαφήμιση του John Lewis και μη ξεχνάτε να χαρίζετε κι εσείς αγάπη όπου και όπως μπορείτε!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network