Χριστούγεννα με την Yellowsub

Υellowsub

Διανύουμε την πιο μαγική περίοδο του χρόνου. Συνήθως αυτές τις μέρες, αναζητούμε δώρα για όσους αγαπάμε, αλλά κυρίως για τα παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που λατρεύουν τα παιδιά. Τι καλύτερο λοιπόν δώρο θα μπορούσαμε να κάνουμε στις λιλιπούτειες αδυναμίες μας από εξαιρετικά μοδάτα, ανθεκτικά και καλόγουστα ρούχα;

Για να μην τρέχεις, λοιπόν, στα καταστήματα ψάχνοντας το κατάλληλο ρούχο σου έχουμε εμείς την ιδανική πρόταση.

Η χειμερινή συλλογή “Sparkling Intelligence” της Υellowsub είναι αυτό που αναζητάς για να κάνεις τα Χριστούγεννα των παιδιών, αλλά και των μαμάδων, ακόμα πιο μαγικά!

Χριστούγεννα με την Yellowsub

Άνετα υφάσματα, υπέροχα σχέδια και μοναδικά λαμπερά χρώματα απογειώνουν την γιορτινή διάθεση ενώ δεν κάνουν εκπτώσεις στην άνεση. Είναι από τις φορές που μπορεί ένα παιδί να είναι ντυμένο στο πνεύμα των εορτών, αλλά να νιώθει σαν να φοράει τη… φόρμα του.

Χριστούγεννα με την Yellowsub

Χρώματα ζεστά με glitter φωτίζουν το αγαπημένο μαύρο και γκρι της Yellowsub δημιουργώντας εκτυφλωτικούς συνδυασμούς. Μα είναι γιορτές και η λάμψη έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και σε ένα παιδικό ρούχο!

Χριστούγεννα με την Yellowsub

Στιλ και άνεση, θα κάνουν τα εφηβάκια που τώρα πειραματίζονται με το γούστο τους να νιώσουν οι πρωταγωνιστές, που ούτως ή άλλως είναι στις καρδιές μας.

Χριστούγεννα με την Yellowsub

Ναι, τώρα ξέρουμε τι θέλουμε να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης… ή ο νονός και η νονά.

Χριστούγεννα με την Yellowsub

Τι άλλο είναι καλό να ξέρεις για την Yellowsub

Yellowsub έχει σήμερα 100 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και διαθέτει δύο shop in shop στα καταστήματα Attica (City Link & Golden Hall). Η Yellowsub ως αμιγώς Ελληνικό brand, επιμένει να σχεδιάζει και να παράγει τα ρούχα της στην Ελλάδα.

Πριν κάνεις τα ψώνια σου, ρίξτε μια ματιά στο www.facebook.com/yellowsub.gr αλλά & στο www.instagram.com/yellowsub.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network