Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα Χριστούγεννα

Yellowsub

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η χαρά των παιδιών αλλά και των γονιών, καθώς γιαγιάδες, παππούδες, θείοι και νονοί φέρνουν πάντα δώρα στα παιδιά μας – με τα οποία χαιρόμαστε διπλά ως γονείς.

Αν και τα μικρά πάντα θέλουν παιχνίδια, οι μαμάδες ξέρουμε ότι «ρούχα» είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στους φίλους και συγγενείς που μας ρωτάνε «τι θέλετε να πάρουμε φέτος για τα παιδιά;»

Αυτή τη φορά όμως, δεν θα πω απλά «ρούχα» αλλά συγκεκριμένα : ρούχα της Yellowsub. Ρούχα μέσα στα οποία τα παιδιά μπορούν νιώθουν άνετα με κάθε τους εμφάνιση από τη βρεφική τους ηλικία και εξοικειώνονται με το διαφορετικό και γεμάτο στυλ ντύσιμο. Ρούχα που δεν χωρίζονται σε «ροζ για κοριτσάκια» και «γαλάζια για αγοράκια» και αφήνουν κάθε παιδί να είναι και να δείχνει ο εαυτός του!

Όμως, για να μην κουράσω κανέναν με περιγραφές, παραθέτω φωτογραφικό υλικό από τα υπέροχα ρούχα που θέλω να μας φέρει φέτος ο … Άι Βασίλης:

Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα ΧριστούγενναΗ Yellowsub είναι μια ελληνική εταιρία παιδικών ρούχων που εκτός από υψηλή ποιότητα έχει τιμές που δεν «τρομάζουν» το πορτοφόλι μας!

Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα ΧριστούγενναΑπ’ ότι έχω δει στον φιλικό μου κύκλο, η Yellowsub έχει φανατικό και πιστό κοινό μαμάδων. Έτσι, έμαθα από φίλες ότι είναι πολύ ανθεκτικά στο πλύσιμο – πράγμα πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε.

Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα ΧριστούγενναΕντάξει. Εκτός από την τιμή και την πρακτικότητα οι μαμάδες θέλουμε τα ρούχα των παιδιών μας να έχουν μια νότα ξεχωριστή. Να είναι όπως θα έλεγαν και τα παιδιά μας «λίγο πιο cool». Και τα ρούχα της Yellowsub έχουν την μαγική ιδιότητα να μετατρέπουν κάθε παιδί σε ένα μικρό … fashionista!

Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα ΧριστούγενναΤι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα Χριστούγεννα

Κοτλέ, βελούδο και δαντέλα αλλά και πιο δυναμικές επιλογές για αγόρια και κορίτσια με δερμάτινες λεπτομέρειες και ιδιαίτερα υφάσματα συνθέτουν ένα ξεχωριστό look.

Τι δώρο θέλω να κάνετε στα παιδιά μου φέτος τα Χριστούγεννα

Αγαπητέ Άι Βασίλη (γιαγιάδες, θείοι, νονοί) ρίξε κι εσύ μια ματιά στο yellowsub.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network